Segítséget kértek egy férfitől, aztán kirabolták a VII. kerületben.

Három férfi megvert és kirabolt egy férfit szombaton este 21 óra körül a budapesti VII. kerületi Bethlen Gábor utcában. A 20-22 év körüli fiatalok azzal szólították le a férfit, hogy egyikük rosszul van, mire az felhívta őket a lakásába, ott azonban a tettesek pénzt követeltek tőle, megverték és elvették a bőrkabátját, a benne lévő mobillal és pénzzel együtt. A rendőrség egy kamerafelvétel alapján keresi őket.

A police. hu az alábbi képeket tette közzé a tettesekről:

Aljas módszer: segítséget kértek tőle, majd megverték és kirabolták

Aljas módszer: segítséget kértek tőle, majd megverték és kirabolták

Aljas módszer: segítséget kértek tőle, majd megverték és kirabolták

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Sajnos kénytelen vagyok azt mondani buta volt, hogy felvitte őket a lakására.
human
@szaboria1: Az a baj, hogy én is kapásból azt mondanám, hogy buta volt. De mi is történt valójában? Valaki segítséget kért. Egy ember segíteni akart. Ez alapvetően butaság? Nem. A mai világba helyezve igen. Ez a világ mindenkit arra tanít, hogy ne bízzon senkiben, ne segítsen senkin és innen már csak egy lépés, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is. Vajon van kiút ebből a csapdából?
anka
@human: - addig míg ilyen qrmányunk van, addig nincs!
- majd ha ez emberek felemelkednek a telibe fingott foteljaikból, talán lesz változás! img30.dreamies.de/img/135/b/gamn5mhba0j.gif
human
Környékünkön rengeteg történet van arról, hogy valaki bekéretszkedik a lakásba, mert szomjas. Míg lefoglalja a házigazdát addig a társa besurran és visz amit tud. Egy ilyen eset alkalmával sikerült elkapni az egyik elkövetőt. A rendőrség elfogta. Másnap a tulajnál megjelentek a társak és visszautasíthatatlan ajánlatot tettek. A feljelentést másnap visszavonta a tulaj.
division
@human: Nincs kiút ebből a csapdából, ugyanis annyi a bűnöző mint égen a csillag, főleg a mai fiatalok nőnek fel ebben, ezt hozzák otthonról.. Nekem is volt egy hasonló esetem az utcán, egy ember feküdt a járdán, mindenki átlépett rajta, csak megnéztem mi lehet a baja, és ott volt a kis táblája hogy cukorbeteg. Azóta sem győz hálálkodni. A legtöbben azt gondolták csak részeg.
anka
@division: - bizonyos fokig van..., mégpedig az a gyűlöletkeltés amit ez a qrmány művel!
- így is irigyek az emberek egymásra /tisztelet a kivétel/ és ezt még fokozza is a hazugság kampányával..., teljesen megosztva az embereket
division
@anka: Irigynek irigyek, ez igaz, de ez mindig is így volt. Még a rendszerváltást követően az elsők között voltam akinek már a garázsában pihent egy Opel Vectra, már akkor ez ment. Nem kell ahhoz kormány hogy az emberek utálják azt akinek jobban megy. Egyébként meg ezt a gyűlöletkeltést inkább a baloldal fokozta azzal hogy bemesélték sok szegénynek hogy a Fidesz miatt lettek azok, holott már vagy 20 éve szegények és mindig is azok maradnának de most rádöbbentek ki is az oka:-)
anka
@division: - na azért nem kell a rizsa..., a fizessmaffia' példát mutatva a fiataloknak, lerabolta az országot! - ilyen tolvaj banda még nem volt Magyarországon kormányon!
- és olvasd el még egyszer amit írtam..., "így is irigyek az emberek egymásra" - ezt nem a rendszerváltás hozta, tisztában vagyok vele!
division
@anka: Ha nem haragszol én nem állok be a "mindenért a Fidesz a hibás" sorba.
anka
@division: - én nem mondom, hogy állj be a sorba! - az ellenzék is hibás, hogy idáig fajult ez az országrablás'! Tehetetlen balfaxok!
division
@anka: Így van, eleve ők kezdték el még MSZP néven.
szaboria1
@human: Azért az nekem már gyanús lenne, hogy többen vannak és nem ők hívnak mentőt. A lakásomra semmi esetre sem vinném fel őket.
Yoda69
@division: @anka: Meg most is elmutnyoceveztek 7 ev fideSSes rablogazdalkodas utan? Hihetetlen.

A cikkhez:
Hogy lehetett ennyire balfasz az urge, hogy felment tok idegenek lakasaba? Miert nem volt gyanus neki, ha rosszul van a haver, akkor mentot hivjanak ne engem.
division
@Kookas: Az a 3 fiatal meg a "gondoskodó" szüleik.
division
@Yoda69: Nem egészen, csak ők sem voltak szentek, bármennyire is szeretnétek mindent Orbánékra fogni, főleg kintről.
Yoda69
@division: Miert kell mindig kulon megjegyezned ha valaki nem magyar honrol ir? A magyarsag majd 10%-a amigralt orbanek alatt, az kozel 1 millio ember. De attol meg ugyanolyan magyarok mint akik otthon maradtak.
division
@Yoda69: Nem Orbánék miatt, már a rendszerváltás után megindult ez a folyamat, hiszen megadatott ennek a lehetősége és éltek is vele sokan. Semmi bajom azokkal akik kimentek, csak nem kellene a Fideszre fogni.
Yoda69
@division: Nezd mar meg mennyien vandoroltak ki az elmult nehany evben, es hasonlitds ossze az orbanek elotti idokkel. A szemednek csak hinni fogsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.