Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője megosztott egy levelet Facebookon, melyet egy helyi óvoda írt a szülőknek és arra kérik őket, hogy adjanak össze pénzt, hogy ki tudják cserélni a gyerekek balesetveszélyes székeit.

„A szülői értekezleten elhangzott, hogy gyermekeink székei elhasználódtak, balesetveszélyesek, ezért célszerű lenne ezeknek a cseréjét megvalósítani. Megoldásként felmerült annak a lehetősége, hogy minden szülő saját gyermekének ezt anyagilag megfinanszírozná. Az új székek ára kb. 4-5 ezer Ft/db. Kérjük a szülőket, hogy nyilatkozzanak, hogy tudják-e támogatni ezt a törekvést”

Balesetveszélyesek egy miskolci óvodában a székek, a szülőket kérik, dobjanak össze a cseréjükre

(A kép illusztráció. Fotó: Pixabay, CC0)

Jakabhoz egy szülő juttatta el a levelet. A politikus a 444-nek elmondta, náluk az óvodában már különösebb meglepetést sem okozott, hogy a szülőknek kellene fizetnie a balesetveszélyes székek cseréjét.

„Én úgy vettem észre,hogy a szülők nagy része ezt már természetesnek vette. Fizetünk csoportpénzt, mert máskülönben az óvónénik a napi foglalkozásokhoz nem tudnának felszereléseket vásárolni. Visszük a gyerekeknek a szalvétát, kézmosót, wc papírt, fogkrémet, törlőpapírt, papírzsepit. De ezzel sincs gondunk. Viszont hallottam régebbi szülőktől, hogy a mosdót annak idején ők újították fel, mert életveszélyes volt! Most a székek balesetveszélyesek. Úgy tudom, csak néhány szülő fizetőképes,a többi nemmel válaszolt.”

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szoljanak valamelyik baromarcu miniszternek, majd mennek atadni az ovit, egyuttal vihetnek magukkal uj szekeket is.
Szeket meg ugysem avattak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szep napot
Hazankban van egy ilyen "Mi rendesen adozunk, mindent ingyen akarunk" felfogas. Legyen tok ingyen (es nagyon magas szintu) oktatas, egeszsegugy etc.
justhpeter
Forduljanak a polgármesterhez. Ha falurombolásra futotta, akkor erre is kell.
elnyomott
@karma1: - ez a fejlődés. Régen csak tisztasági csomag, mostanában már szék és mosdófelújítás is.
Most mondd, hogy nincs itt gyökeres változás!
karma1
@elnyomott: Igen, van, csak eppen rossz iranyba...:o)))
Lepényleső
...vagy könnyebb gyerekek beszerzését ajánlja az óvoda?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.