Encs és Gibárt közötti útszakaszon elütöttek egy gyalogost, aki az útmenti árokba esett, sérülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy az életét vesztette. A helyszínről elhajtó gázolót a rendőrök azonosították, majd elfogták.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása és halálos közúti közlekedési baleset okozása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást 2017. október 21-én a kora reggeli órákban, ismeretlen tettessel szemben – írja a police.hu.

Házról-házra járva tartott a hajtóvadászat, majd elfogták a halálos gázolás gyanúsítottját

Az elsődleges adatok szerint Encs és Gibárt között útszakaszon elütöttek egy 39 éves abaújszántói férfit, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A jármű vezetője pedig elhajtott a helyszínről.

A rendőrség jelentős erőkkel kezdte meg a gázoló felkutatását. Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain fokozott ellenőrzést hajtottak végre a járőrök, illetve szinte településről-településre, házról-házra járva keresték a feltételezett sofőrt és járművét.

A nyomozás eredményeként a hatóság vasárnap 20 óra körül elfogta és gyanúsítottként hallgatta ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható hernádbűdi férfit. A beszerzett információk szerint a baleset 2017. október 20-án 18 óra körül történt.

(police.hu)

Cikk-kép: Youtube

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.