Első-, másod- és harmadfokú figyelmeztetés is érvényben van.

Estig az országban nagy területen jelentős, az északnyugati, illetve délkeleti területeket leszámítva (a már az éjszaka során lehullott csapadékkal együtt) 30-80 mm eső várható. Az 50 mm feletti 24 órás csapadékösszeg egy délnyugat-északkeleti tengely mentén elsősorban a kelet-dunántúli megyékben és a főváros környezetében valószínűbb - írja a met.hu.

Nézzék csak, ahol nem piros a figyelmeztetés, ott sárga – ilyennek nemigen látjuk az ország meteorológiai térképét.

Ilyennek még nem láttuk a meteorológiai térképet: mindenhol figyelmeztetés van érvényben

Fotó és nyitókép: met.hu

Ami a szelet illeti: elsősorban a Dunántúlon éjfélig viharos (70-85 km/h) lökések kísérhetik az északnyugati szelet. A 75-85 km/h körüli széllökések a déli, kora délutáni órákban valószínűbbek.

Így fest a szélről készült grafika:

Ilyennek még nem láttuk a meteorológiai térképet: mindenhol figyelmeztetés van érvényben

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
A riasztást egyébként nem értem, esik az eső, és ennyi. 0rbán 3-kor terrorházastul biztonságban lesz, csak az ellenzéket kellett elriasztani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@nemkati: Ha követed pár hónapja az időjárás előrejelzéseket akkor láthattad hogy egy napra előre sem tudták sokszor helyesen megmondani milyen idő várható, annyira szeszélyes az időjárás hogy itt tartunk.
Szeparepa2
Jah nyeretlen kétévesek még nem láttak ilyet... kezdő dilettáns nyikhaj barom firkász fogalmazta ez a címet is...
SystemError
@nemkati: Volt már olyan is ebben az országban, hogy kb. ne merjenek nyáron hétvégére rossz időt jósolni a meteorológusok, mert az negatív a gdp-re:) Funkcionálisan nem nehezebb "motiválni" a "ne menj ki" hangulatot ilyenkor tüntetés alatt...:) Azt gondoljuk, hogy az alkotmánybírák között az embereik ülnek, akkor egy "sz@ros" MET-ben vissza lehet ugatni?!:)
szaboria1
Néztem tegnap az időkép emberek által beküldött jelzéseit az országról ami nem fedte a valóságot. Az országos meteorológia jelzésére is csatlakozott az Orbáni elképzeléshez. Mert ezzel a beharangozással az ellenzék is bevette a piros riasztást.
nemkati
@SystemError: @szaboria1: Nem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy 0rbán be volt sz@rva az ellenzéki rendezvényektől, és ő és csapata intézte ezt a piros riasztást. Tettek eddig is éppen eleget azért, hogy feltételezzek róluk minden gazemberséget.
szaboria1
@nemkati: Már én is tegnap erre gondoltam. Mert a beszari et. már előre fél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél