A divattervező napokban megosztott, az egészségügyről szóló keserű hangvételű posztját kommentelők és újságok is a saját szájuk íze szerint értelmezték.

Mint arról a Propeller is beszámolt, Náray Tamás egy családtagja kálváriájának nyomán szembesült azzal, milyen szörnyű helyzetben van ma a magyar egészségügy.

Rendesen támadták posztja után: nyílt levelet írt Náray Tamás

Fotó és nyitókép: Náray Tamás Facebook-oldal

De a feketeleves még hátravolt: mindenki a saját pártszimpátiájának megfelelő dolgokat hallotta ki a történetből, s az eredeti problémát figyelmen kívül hagyva szidtak mindenkit, aki eszükbe jutott.

Sem a Fideszről, sem az Orbán-kormányokról nem ejtettem egyetlen szót sem. Ahogy Antall Józsefről, Horn Gyuláról, Medgyessy Péterről, Gyurcsány Ferencről, vagy Bajnai Gordonról sem. Én az állapotokról írtam, amit most a bőrünkön megtapasztaltam. Nekem mindegy, ki volt, van, lesz hatalmon! Engem ez soha, egy cseppet sem érdekelt és egy cseppet sem foglalkoztatott. Ugyanis nem szorulok senkire, nekem nem kell sehova smúzolnom, és nem kell senkit szidnom. Továbbá engem az sem érdekel, ki a felelős, vagy hogy ki mit csinált, meg mit nem csinált. Engem az érdekel egyedül, mi történik a hozzátartozómmal.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Kedves Náray Tamás, annál amit megtapasztaltál sokkal mélyebb a nyúl ürege. Sokan nem tehetik meg(nem utálkozva), hogy magán kórházba vigyék szerettüket. Amennyiben ezt a részét is megtapasztaltátok volna, még az is lehet, hogy politizálnál!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.