A Jobbik emelkedő pályára állítaná Magyarországot – mondta Vona Gábor pártja október 23-i megemlékezésén, Budapesten a Corvin közben.

Itt a Vona-terv: nem számít többé, hogy ki a jobb- és ki a baloldali
Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Az ellenzéki pártelnök Vona-tervként hivatkozott erre, továbbá arra, hogy Magyarországot meg kell védeni a migrációtól, a kormányt le kell váltani, tagjait pedig kíméletlenül el kell számoltatni.

Vona Gábor azt is megfogalmazta, hogy a továbbiakban nem számít, hogy ki jobb- és baloldali, az embereknek össze kell fogniuk.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
@division: A gyűlölködés és gyűlölet keltés nem nem a bal oldal retorikája.
Egyébként egyetértek Vonával, ha le akarják váltani a maffia kormányt, akkor mindenkivel össze kell fogni, akár az ördöggel is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@division: nem is tudom, nem azért folyik-e a harc!,hogy a most cukiságba borult jobbik /Vona azon szavazóit, akiknek ez már sok! a fidesz akolba betereljék.Persze ,az is lehet ,hogy ez csak a látszat.Nem kellene elfelejteni,hogy orbán szerető és féltő gondoskodásával, szerető figyelme mellett alakult a polgári körökből a jobbik- a csurka árvák begyüjtésére. Ki tudja ,mit főztek még a fidesz boszorkánykonyhájában. Vona még nem győzött meg engem, hogy őket nem putyin pénzeli.Egy a tábor, egy a zászó! Ez még mindig orbáni jelszó.
peterkelemen
A Jobbik az egyetlen amelyiknek van esélye így a szavazatomat rájuk adom.
Peller Anikó
@peterkelemen: csak akkor van esélye ha sikerül összegerebléznie a szélfútta pártocskákat, így a möszöpőt, dékát, na pont a szelet nem, azok majd obstruálnak, kell hozzá a többi kicsi párt is.

Ha nem sikerül elosztozni a körzeteken mihamarabb akkor koronázunk.
namihami
Azért nekem komoly félelmeim vannak ettől a hirtelen bekövetkezett középre állástól. Ne legyen igazam, de bújkál bennem a kisördög, hogy ""összefognak"" és a választások után a Vona egy hirtelen megvilágosodás eredményeként mégis összeáll a Fidesszel és együtt kormányoz vele. Végeredményben nem történne más, mint a régi ökörkör-beli tagság nosztalgiáját elevenítenék fel. Honnan is indult a Vona, ki volt az első mentora?
Persze, lehet változni, jól látható ez a Vezéren. Az is volt már minden, csak akasztott ember nem. De azért a kisördögnek is adjunk egy pici sanszot.
Sámannus
A fütyisz és a jobbik szavazótábora összefolyik. a párt politikájuk is hasonló. Az elhatárolódás vona szempontjából csak a hatalom birtoklásában van. Az uniót mocskolók mindig a pártban vannak. A kiskutyákra pedig könnyelműség szavazni.
staro2
Nyilasokra pedig nem szavazunk.
Akárhogy cukiskodik,akármit magyaráz Vona!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.