Miről is ismerszik fel ő? Arról, hogy mindent elhisz, amit idoljától hall, és hisz is benne. A magyar miniszterelnök az ’56-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulója alkalmából sokadszor is bizonyította, hogy mestertrollt tisztelhetünk személyében. Ünnepinek álcázott beszéde összességében nem volt különösebben érdekes, rutinosan, üzembiztosan fordult rá a vezénylő tábornok a választási kampányra, katonás rendben követték egymást a szóba jöhető panelek. Ebből adódóan is meghökkentő elemekből szám szerint csupán másfelet tartalmazott a szöveg.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A múlt értelmezésének privilégiuma

Orbán beszédének, mit nem mondok idétlen hablatyolásának értelmét keresik

Még pontosabban leginkább zavaros rikácsolásnak tűnik a bejátszásokból. Az egyik legmeglepőbb felvetése – ahogy ezt a derék mno.hu is a mai „Homo orbánikusz című G-közép vezércikk combóban is felveti” – az a Dózsa ügy felmelegítése.
Nos ő sem ad épeszű magyarázatot „Hogy mire jó ez? Egyértelmű. Az ilyesmibe mindenki belehergeli magát, és ha mindenki hergelt állapotban van – oda és vissza, pró és kontra –, az az orbáni szisztéma számára egyszerűen hazai pályát jelent.”. Magam elsőre arra gondoltam, hogy jelkép. „Dózsa már majdnem annyit és majdnem akkorákat hazudik. mint Őfenesége”. A megfejtést azt ma reggel hallottam Kancsi-mancsi szájából az M1 ismétlésében: „igazából a hatc a múlt értelmezésének privilégiumáért folyik”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.