Orbán Viktor hétfői beszédében röviden letudta az 1956-os emlékezést, majd gyorsan rákanyarodott a Fidesz aktuálpolitikájára. Sok sebből vérző monológjából azt a részt emeljük ki, ahogy saját hőstetteként emlékeztette hallgatóit a szovjet csapatok 1989-es kivonulása kapcsán.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Legalább tizenöt éve az a meggyőződése, de inkább hite, hogy az oroszok a Hősök terén elmondott beszédétől ijedtek meg oly mértékben, hogy azonnal kimentek.
És egyik cselédje se meri mondani a betegnek, hogy addigra már csak az a néhány volt még itt, amelyik addig nem tudta lecsukni a bőröndjét. Félő, hogy mára nemhogy mondja, de hiszi is azt, amit vízionál. És ez már a betegség sokadik stádiuma.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Nessy: Marha nagy hátszele volt a pacáknak az biztos !!!
papa.49
@quadrocopter: Most is megtette, mit gondolsz a vörössel színezett Pest megye miért került a időjárási térképre !!!
kisrigó
@namihami: Ez mind smafu! Tegnap este a szomszéd Sanyi bácsit hazavezette a kocsmából, miután együtt pálinkáztak! Ez volt az igazi hőstett! Legalább is az öreg megesküszik rá! ( és nem szakadt rá a (nem ötágú!) csillagos ég!! Azóta Mari néni egy lépést sem tesz rózsafüzér nélkül, hisz bármikor szükség lehet rá!
namihami
@papa.49: Ennek a palinak egyetlen nő volt az életében, a jelenlegi. Nem is ő vette feleségül, hanem a csaj vette férjül. Össze is hozott neki egy ötöst, ami még gólokban is szép. Más nőhöz jutni? Az összes többi gömbölyded, amihez egyáltalán közel juthatott, csak a labda volt. Ez az őrült focimánia is onnan ered.
namihami
@kisrigó: Akkor elmondhatja, hogy életében először, de volt egy jócselekedete is. Most képzeld ez ugyanezt a Kövérlacával. Sikerült? Mert én még küzdök a gondolattal is.
papa.49
@namihami: Igen a csaj volt a főnök mindig mielőtt összekerültek, neki volt a barátnője a Horvát lánya aki később a Stump felesége lett... Én úgy szoktam mondani a közismert mondást a ,,minden sikeres férfi mögött van egy erős asszony,, hogy minden pojáca mögött ott van aki mozgatja a bábot, itt is ez van, az igazi ,,rossz szellem,, a spiné ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.