Minden fájdalma és szégyene ellenére megtörte hosszú hallgatását egy nő, akinek életét nagyon fiatalon változtatta meg örökre egy Marton Lászlóval való találkozás. Nem tudta tovább nézni, ahogy a rendező tagad és visszatámad. A hvg.hu-nak azt mondta, hogy alábbi történetét épp úgy megvédené a bíróság előtt, mint Sárosdi Lillát egy lehetséges perben. Alább az ő szavai következnek egyetlen szó változtatása nélkül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
@magyarbakancs: - aki nem tud különbséget tenni erőszak és udvarlás között, aki nem veszi figyelembe a másik reakcióit, az jobb is, ha nem szaporodik.
Mert bocsánatot kérni mindig lehet, ha túllépett valaki egy határt.
Kár, hogy erre nem tanított sok szülő...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@elnyomott: Honnan tudod, hogy velem nem fordult elo hasonlo? Honnan tudod, hogy mit csinaltam?
Tudom, hogy mindenki maskepp eli meg ugyanazt a helyzetet, maskepp reagal ra - ezt elfogadom.
Azt viszont sosem fogom elfogadni, hogyha valaki elojon a tortenettel, - tudom, ehhez is kellett egy nagy elhatarozas -, akkor a nevet miert nem adja hozza??? Miert csak Sarosdi? Mert neki a rendezo ferje mellett nem kell a jovojetol felni?
Ha minden ketseget kizaroan bebizonyosodik, hogy Marton a hunyo, akkor valamilyen szinten buntessek meg. Ha viszont valaki csak nev nelkul vagdalkozik, vadaskodik, akkor azt a valakit nem lehet meg a birosagra sem beidezni, MERT NINCS NEVE!
Most kepzeld el, hogy teged valaki megvadol egy sulyos cselekmennyel, es az osszes kornyekeden lakonak elmondja a hazugsagait: mar az osszes szomszedod utal, reggelente lekopnek, amikor az utadra indulsz, es nem tudsz a pletyka, a kosza va'dak ellen harcolni, mert az illeto nem fedi fel magat elotted, de mondjuk egy nevtelen levelet hagyott minden szomszedod postaladajaban.
Te mit lepsz erre?
Amikor mi voltunk gimistak, elterjedt a lanyok kozott, hogy az erettsegi vizsgan ugy lehet atmenni, ha az E'des tanar urhoz elmennek kulonorara az erettsegi elott. (Nalunk egy oreg spinko volt a matektanarno, az E'des Andras tanar ur a masik 2 osztalyt "boldogitotta". Kulsore is visszataszito volt, meg joval 6o-on is tul, de megoldottak a kerdest az osztalyban: az egyik csajszinak csak rossz jegyeket adott, pedig nem volt rossz matekbol, de akkor mar tudtuk, mire megy ki az egesz. A lany latszolag belement a randiba, hogy folmegy a tanar ur lakasara, hogy korrepetalja. Csakhogy a lany a papajaval ment a kulonorara, ugyhogy a tanar ur eleg pocsek helyzetben volt, mert pezsgosuveggel a kezeben, hazikabatban nyitott ajtot, hetkoznap delutan 4-kor. (A csaj kijelentette, hogy ez a legkesobbi idopont, amikor felmegy hozza, mert messze lakik. Az oltozeke megmagyarazhatatlan volt).
Sámannus
Akkor most miért a migráncsok jelentik a veszélyt a társadalomra?
Nagy ökör orbán ezt még a káni miniszterekkel tetézi.
elnyomott
@karma1: egyre hívom fel a figyelmed, amiben tévedsz. Azt írod, elfogadod a másként érzőket.
Utána rögtön írod, hogy miben nem fogadod el soha a másként érzőket.
Én elfogadom a véleményed, csak akkor legyél következetes és vállald, hogy mit nem fogadsz el a valóságban.
karma1
@elnyomott: A ketto nem mond ellent egymasnak.
Elfogadom, hogy Sarosdi nehezen elte meg a 20 evvel ezelotti esetet, de nem fogadom el, hogy MOST es IGY jott elo az esettel.
Valami nem gombolyu ebben az egeszben. Csak errol van szo.
JAJMÁR
Az a baj, hogy hasonló története szinte minden nőnek van. (Nekem még hasonlóbb is). És nincs megoldás, mert a társadalom értékrendjébe belefér.

Persze, mint mindennel, visszaélni ezzel is lehet, hiszen ha bizonyíték nincs, bárkit tönkre is lehet tenni kitalált történetekkel.
De ez se az, mert "életszagú", sajnos:(

Férfiak, akik azt hiszik, hogy az erőszakos " nyomulástól" azok. Képtelenek felfogni a ppicinyke agyukkal, hogy a nőknek is joguk van választani. Abban is, hogy mutogatni akarja magàt, vagy nem, meg abban is, hogy kit enged közel és kit nem.
Eriksson
@karma1: Ennyire nem védheted a Marton-jelenséget. Nem azon van a hangsúly, hogy ki, hogy dolgozza fel a sérelmeit, hanem, hogy van mit feldolgoznia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.