Mély, elemi döbbenet volt látni, mintha lassított felvételen ment volna, ahogy Géza, a nevelőapám hozta a szíjat, és elverte vele Andrást, az öcsémet. Addig nem voltunk bántalmazott gyerekek. A furcsa az egészben, hogy mindezt meg lehet szokni, pár év verés után már fel sem tűnik, megtanultunk lábujjhegyen járni, résen lenni, mert bármikor ráléphettünk egy érzékeny pontjára, amiről nem is tudtuk addig, hogy érzékeny pont. Beleszoktunk, hogy megkérdezzük, ehetünk, ihatunk-e bármit az otthonunkban, megtanultuk, hogyan titkoljuk el a világ elől a zúzódásainkat, hogyan ne beszéljünk róla, mi történik otthon. Ráéreztünk a dolog ritmusára, hogy hány percig szabad zuhanyozni anélkül, hogy kikapnánk érte, mert pazaroljuk a vizet. Azt viszont nem tudtuk megszokni, hogy anyánkat verte.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Pedig az anyjuk megérdemelte, hogy hagyta a gyerekeit ilyen féregnek bántalmazni éveken át!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@1magyar: Nekem meg akkor is a gyerekem az elso, amikor o, a gyerekem mar felnott. A jovo heten lesz 38 eves, de ha a ferjem nem szeretne ot, akkor nem mentem volna ferjhez hozza, pedig nagyon jo ember a ferjem. Nem tudnek olyan emberrel egy percig se elni, aki nem szereti a gyerekemet. A Teriket a sajat felnott fia sem tudta elfogadni, megerteni, hogy miert ragaszkodik annyira a pias toth jozsefhez, miert megy hozza, plane azok utan, hogy majdnem halalra verte... Az ilyen csaj aztan ne menjen ujra sehova se segitseget kerni, mert maganak prolongalta az eroszakos ferjet, maga tette lehetove, hogy megverhesse a ferfi.
1magyar
@karma1: Mert te jó anya vagy, megérdemled a gyereket.
karma1
@1magyar: Asszem, az emberek 98 %-a megerdemli a gyereket, ez nem is lehet vitas...:o)) De sajnos mindig vannak teljesen elferdult emberek, akik kepesek a sajat gyerekuket is megoldni, halalra eheztetni - ez sajnos vilagjelenseg - minden kulturaban talalhato ilyen. Ez mindig egyeni idegbaj kovetkezmenye, amit sokszor nem is lehet kiszurni. (Bar ki lehetne, hogy az a sok szegeny gyerek ne ilyen csaladokban nojon fel, hanem szereto csaladban, meg ha fogadott gyerek is...)
1magyar
@karma1: A 98 % túl jó indulatú. 75 körül lehet az.Én azt gondolom, hogy aki idegbeteg,verekedős maga is ilyen szülőkkel nőtt fel. Ezt hozta, látta otthon. Vannak, talán nagyobb részben, akik ilyet átéltek már a saját gyerekeiket nem így nevelik.
karma1
@1magyar: Bizony, ez igy van... A durvasag oroklodik a csaladban, altalaban aparol fiura... Ez semmikeppen sem jo pelda. Es akkor meg a pialas is szepen belejatszik...Nagyon nehez megmondani, hogy mit lehetne ez ellen tenni
1magyar
@karma1: Segítségként a törvény annyit, hogy egy ilyen erőszakoló ellen valaki gyilkosságot követ el, ne büntessék, legfeljebb egy ejnye-bejnyével.Mert vegyék figyelembe,hogy egy ill.több ember kínzása ért véget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.