Mivel a Btk.-t egyelőre nem a Nemzeti konzultáció alapján állították össze, most könnyen lehet, hogy számolnia kell tetteinek következményeivel azoknak, akik újságírókra támadtak október 23-án. Tényi István garázdaság miatt fordult a hatóságokhoz, a felvételeken pedig tisztán azonosíthatók a garázdák.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
anka
Ahogy a videót nézem, igaza volt Vonának mikor a fideszes' vérnyuggerekről alkotott véleményt!
- mivel lesz neki jobb, hogy neki támad embereknek? - mit kaphat érte, hogy ezt csinálja?
- és az ilyen nyuggerek végett nézik le a normálisan gondolkodó idős embereket!
- meg érdemelnék, hogy vénségükre egy pár évet börtönben töltsenek...
karma1
Szerintem jol latja. Valahogy elejet kell venni a tulkapasoknak...
dr. prédikátor
@anka: Azért azt tedd hozzá hogy ezek a vén mocskok mind a fityfasz és a viktor szopkin seggét nyalják és szopják!!!Ezek azok a vén majmok akiket meg lehet venni egy gojóstollért!Ezek azok akik eladják a lelküket egy kiló lisztért vagy krumpliért!!!De a többség NEM ILYEN!!!
karma1
@dr. prédikátor: Valoban, hiszen meg a futyiszes statek szerint is csak minden harmadik nyugdijas szavazna a futyiszre...KETHARMAD MEG IGY IS SOKKAL NORMALISABB, mint sok kozepkoru megelhetesi politikus, karrierista..
anka
@dr. prédikátor: - ezt jeleztem is, csak azt nem, hogy miért! - szerintem azt nem kell külön ecsetelni, hogy milyenek ezek a vérnyuggerek'! - aki lát is nem csak néz az tudja...
Aki Én
A részeg csövesnek több esze van, mint a nyugdíjas szektásoknak.
Ezek a meszes agyú kretének tönkre basszák a fiataljaink jövőjét, országát a mérhetetlen ostobaságukkal. Ilyen időben miért nem maradnak otthon? Kapnak egy jó kis tüdőgyulladást, aztán a nemzeti betegnek nem lesznek lelkes hívei. Miért hagyja egy komplett társadalom, hogy az ilyenek basszák szét a közhangulatot?
division
@dr. prédikátor: Na igen, a másik fele meg megy a Blaha Lujza térre ahol a baloldal szervez ételosztást a Krisnások közreműködésével. Megy a harc a szavazatszerzésért mindkét oldalon, de a bal nagyon le van maradva.
anka
@division: - elég szomorú, hogy soknak oda kell menni ételosztásra, mert nem tud megélni a jövedelméből vagy egyáltalán nincs neki!
peterkelemen
Dugják dutyiba Orbán agresszív nyuggereit. Vízen és kenyéren rohadjanak meg a börtönben.
tudode
Tan, v átverés mese az a FALUSI GYEREK, aki úgy megosztotta az ország népességét, amelyre nem volt példa.
.
Úgy járt az ország vele, mint egy HAMIS MÁRKÁS CUCCAL. Viselés közben derült, derül ki, hogy ezt a HAMIS CUCCOT végletekig ki kell hordani, mert ez a hamis cucc végső soron egy PIÓCA, és addig nem SZÁLL LE az áldozatáról, ÁLDOZATÁRÓL mi ki nem LITTYEN!
.
Nem csak a nyugdíjasokat osztotta meg, mint például:
.
---- Egészséget, erőt és észt kívánok Orbánnak!
www.youtube.com/watch?v=ZJSkboK-zN8
.
--- Orbán meddig maradjon? Amíg élek! Azonnali
www.youtube.com/watch?v=kesCrDyfqGk
.
Kár a gőzért, az esetleges emberáldozatért EZÉRT!!!
hetöndöe
@LÜKE SZKÁJVÓLKÖR: Visszarakhatod őket.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.