2010-ben még a Jobbik környékén tűntek fel Naffáék, akik mostanra a kormánypárt keleti kulcsemberei. Zaid Naffa az Orbán-kormány kedvenc jordán üzletembere, ám a Terrorelhárítási Központ átvilágításán megbukott, nem kaphatta meg a magyar állampolgárságot. Testvére korábban a Jobbik támogatója volt, ma magyar választópolgárként él a miniszterelnök szülőfalujának szomszédságában. A Magyar-Jordán Baráti Egyesület társszervezésében a Jobbik rendezvényt tartott 2010. szeptember 11-én, nem sokkal az Orbán-kormány megalakulása után. Az arab-magyar barátság napján Vona Gábor pártelnök volt a főszónok, aki egyebek mellett azt mondta, hogy nem lehet az egész arab világra terroristaként tekinteni csak azért, mert 2001. szeptember 11-én néhány terrorista bosszút állt az arab országok életét tönkretevő Amerikán, amely Izrael támogatásával akadályozza a független palesztin állam megalakulását.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, akkor Vona is kilove egy idore... Lehet, hogy csak azert utasitottak el Naffat, hogy meg lehessen szelloztetni a Vonaval valo kapcsolatat? Ennyit megert orbannak?
Keveri a szart rendesen a Padre...
cikicakk55
Úgy látszik,hogy az állítólagos ötszörös szűrőn még is átpotyognak a bűnözők. Amennyiben a testvére itt él,itt lakhat,akkor az azt jelenti,hogy aki fizet azért,hogy kapjon letelepedési engedélyt,hiába az ötszörös szűrés akkor is itt élhet,ide jöhet.Ezt az egy esetet meg tényleg csak Vona lejáratása miatt írták meg,pedig ezzel nem csak Vonát,hanem saját magukat is minősítették.Nem értem ezt az egész sz.r kavarást,amit Orbán és bandája művel.Már teljesen ellehetetlenítették a jobbikot,mitől félnek még mindig? Miért kell még tovább Vona ellen agitálni? Aki nem akarja a Jobbikot,nem a most futó lejáratós kampány miatt nem akarja,hanem a szélkakas viselkedése miatt,amit a Jobbik vezetősége művel. Lehet,hogy Vona tényleg megváltozott és most már nem vall olyan szélsőséges nézeteket,de mi a garancia arra,hogy tudná kezelni a pártját ha netán hatalomra kerülnének.állítólag egy fecske nem csinál tavaszt.
Sámannus
Egymás elől zabalják nagykanállal a szart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.