A Puskás Akadémia buszát látták az ünnepi beszéd közelében. A Fidesz szerint ez egy reménytelen helyzetben lévő párt próbálkozása.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Na és ??? mi ebben a meglepő??? kellenek a bértapsoncok!!!Még jó hogy nem a lengyeleket hozatta ide a geci cigus fecalicus!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Itt lehet bármilyen hamis mail címmel és hamis személyi adatokkal is "konzultálni"! Aki játszani akar velük, csak bátran, hadd rágják a fát!

nemzetikonzultacio.kormany.hu/
karma1
@Pegero: 17.45-re: akkor tekintsd meg ezt a fotokiallitast, amit @tudod-e linkelt be, aztan mindjart vilagossa valik a kep...
24.hu/belfold/2017/10/23/munkaba-alltak-a-puskas-akademia-buszai-is/
namihami
Jött a Soros (és persze a Gyurcsány), végigment a buszok mellett és összeragasztgatta Puskás és Kohász emblémákkal. Megint előkerült az aljas célja, hogy a mi DICSŐ, ÖNZETLEN, ÁLDOZATKÉSZ és főleg TISZTAKEZŰ miniszterelnök urunkat ocsmányul besározza. Csak nem képzeli bárki, hogy azok a becsületes csapatok az önzetlenül befizetett TAO-pénzt ilyen célra lennének képesek költeni? Hiszen azt kizárólag az utánpótlás céljaira lehet felhasználni, akkor az adócsalás lenne és olyat ők nem csinálnak.
Kazánház, fűtött gyep és hasonlók? Még a feltételezés is sértő.
De most dugába dőlt az aljas terv, mert a ő önzetlen és halkszavú nyuggerei, akár a testi, de esernyőjük épsége által is megvédték az istenüket.
Eladott Ország
Méghozzá TAO pénzből, azaz közpénzből szállították a bértapsolókat.
advocat
Azok a buszok azért jöttek, hogy sokan legyenek az utcán. Mert őket hozták, gyalog meg nem mennek haza. Tehát biztos "jelentős számú közönség" előtt adta elő. A mit is?
Pálinkafőző Rézüst
Szokás szerint. Nincs itt semmi különös, tessék tovább menni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.