Ellenzéki együttműködésről, a Jobbikról, mandátumkalkulátorokkal rohangáló politikusokról, az elmúlt 27 év hazug elitjéről, és a #metoo mozgalom fontosságáról is beszélt a Zoom.hu-nak az LMP miniszterelnök-jelöltje. Interjú Szél Bernadettel.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat Bercike rendesen kitett magaert! Boldogan karolja fel Gimesit, a momentumot, mindenkit, mikozben kijelenti, hogy o egeszen mast fog csinalni...
A szamokkal meg mindig nem torodik, sot, sajnalja azokat a politikusokat, akik a mandatum-lehetosegektol teszik fuggove a koaliciot egy masik parttal...
Aztan a kovetkezo mondatabol kiderul, hogy o csinalta azokat a statisztikakat, amikre most a futyisz hivatkozik!
Vonaval nem all ki, pedig nagyon keszult ra, juj de nagyon, csak hat az a franya politika.
Es majd amint meglatjuk, hogy Ron Werber csunya negativ eszkozokkel akar kampanyolni, akkor majd mi megallitjuk es elkuldjuk.
Es persze most mar kenytelen volt bevallani Bercike, hogy bizony Ron lehet, hogy jo szakember, Bercike meg szep is es okos is, de meg az o ket szep szemeert sem fogja ingyen vegigcsinalni ezt a cirkuszt... Micsoda csunya dolog ez, tehat figyeljuk csak a sajtot, mikor egyeznek meg vegre ezzel az igazan kituno , kedvesnover-szelidsegu kampanymanager-rel...
Bercike, csak igy tovabb (a lenini uton), erdekes lesz a munkad, foleg, hogy foltalaltad az egeszsegugyben ujra az OTI-t, illetve annak az utodjat, az SZTK-t...(Tudod, ahol sok orvos osszeall, aztan van helyben specialista is, gyogytornasz is, szures is, es minden. Most mar csak olyan reszletkerdesekrol kellene nyilatkoznod, hogy hol lennenek ezek a tomorulesek, es foleg kik uldogelnenek az orvosi szekekben, ki fizetne a felszerelest, stb...)
Hajra, Bercike, huzzal bele!
bencemacska
@karma1: ma14:48
Észrevetted, hogy itt is elővezette a hálózatot?
"Kell egy potens ellenzéki hálózat, amely hitelesen képes azt mondani: a jövő rólatok fog szólni, és nem lesz szükség többé képzelt ellenségekre, brüsszeli csatákra. Az emberek szeretnének végre nyugodt, normális életet élni a saját országukban."
Tényleg felfedezte a sajtban a lyukat!
Csak azt nem értem, új politika kell, mert az elmúlt 27 év hibás politika eredménye.
Akkor, hogy a fenében nem vonatkozik ez a Gémesi fémjelezte MDF-re?! És a még mögé beálló egyéb levitézlett pártok is jöhetnek?
Ah, nem gondolkodom, nagyon kiakadok, amikor hazudnak nekem, hülyének néznek!
Clavigo
Elmehetsz a francba,,Bernike. EGYEDÜL.. .Ja? Nem egészen..Siffert is vidd a p.-chába.
karma1
@bencemacska: Az, aki a mai eletben "politikai szuzeket" probal talalni, eleve halalra es sikertelensegre van itelve, mert ILYEN RETEG EGYSZERUEN NEM LETEZIK!

Akik most abba a korba ertek, hogy - meg ha nagyon fiatalon is - politizaljanak, azok mind a kadarista rendszerben tanultak.
A masik veglet, a momentum viszont a Kadar eraban kikupalodott, ingyen egyetemi oktatasban reszesult elit reteg elkenyeztetett kolkeibol all, akik elmeletileg mindent tudnak, csak epp a gyakorlatot nem ismerik, amibe bizony le kene merulni, megismerni azt.

Mindegyikuk majdnem a fele tanulmanyat kulfoldon, Parizsban, Londonban vagy eppen Amerikaban vegezhette, es a sajat szulei tamogatasat elvezik otthon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.