Elromlott a tévé egy pázmándi nyugdíjasnál október 23-án, aki egyből riasztotta a polgármestert, hogy segítsen a katasztrófában, hogy láthassa Orbán beszédét.

Óriási nagy katasztrófahelyzetet hiúsított meg a Fejér megyei Pázmánd polgármestere október 23-án. 

A falu egyik nyugdíjas korú lakója ugyanis azzal riasztotta, hogy elromlott nála a tévé, és ő szeretné látni Orbán Viktor ünnepi beszédét. 

Ám Pázmándon nincs lehetetlen, a polgármester asszony egy tablet segítségével átvágta a gordiuszi csomót, és a nyugdíjas békében nézhette Orbán beszédét. 

Magyarországon minden harmadik nyugdíjas Orbán Viktorra szavazna.

(444)

(Címlapi kép: Facebook/Pázmánd Község Önkormányzata)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@papa.49: 09:23-ra Na, majd jön @division, és megmagyarázza. Bár lehet, hogy Orbánnak van egy tablet működtető kisugárzása... :-))
papa.49
@adrenalink: Én szerintem ez a hír csak egy imázsjavító próbálkozás volt amivel befolyásolni igyekeznek az ,,ingadozó,, nyuggereket !!!
adrenalink
@papa.49: Nem találok arra utalást, hogy ezt a "hírt" a Propi az országos Habonymédiából vette át.
Nessy
Úgy elképzeltem, hogy felhívom a polgármester, hogy elromlott a tv készülékem. Nem tudom,mit lépett volna. Nem lett volna praktikusabb mindjárt egy SMART tv-t vinni a néninek, és ott is hagyni? Majd Orbán kifizeti!? Ezek szerint vagy az egész településen van WIFI, vagy a néninek van netje, vagy ilyen komoly mobil net volt a tabletten.
papa.49
@adrenalink: Én se tehát egyébúton jött az infó, tehát ,,imázsjavítás,, semmi egyéb, ha keresnéd a nyugdíjast azt se találnád meg ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.