Elromlott a tévé egy pázmándi nyugdíjasnál október 23-án, aki egyből riasztotta a polgármestert, hogy segítsen a katasztrófában, hogy láthassa Orbán beszédét.

Óriási nagy katasztrófahelyzetet hiúsított meg a Fejér megyei Pázmánd polgármestere október 23-án. 

A falu egyik nyugdíjas korú lakója ugyanis azzal riasztotta, hogy elromlott nála a tévé, és ő szeretné látni Orbán Viktor ünnepi beszédét. 

Ám Pázmándon nincs lehetetlen, a polgármester asszony egy tablet segítségével átvágta a gordiuszi csomót, és a nyugdíjas békében nézhette Orbán beszédét. 

Magyarországon minden harmadik nyugdíjas Orbán Viktorra szavazna.

(444)

(Címlapi kép: Facebook/Pázmánd Község Önkormányzata)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Gratulálok a polgármester asszonynak, azért egy 86 éves bácsi nem biztos hogy a következő beszédet már meg tudná nézni.
nemkati
@division: És szegényke, talán még az áprilist se éri meg. :((
division
@nemkati: Az is lehet, ebben a korban már minden nap ajándék.
namihami
Milyen szerencsés ember. A végén még hülyén halt volna meg. Igaz-így méginkább.
És ennek a szintnek szavazati joga is van. Bár a polginéni se sokkal különb.
Innen is üdvözlöm a pázmándi szavazókat. Csak gratulálni lehet ehhez a ""szuper"" eredményű választáshoz. Polginéninek feldereng egy Tiszti Kereszt az önzetlen segítségnyújtása eredményeképpen. És bekerül a Bayer mellé. Díszes társaságnak tűnik.
De...Vajon polginéninek az is eszébe fog jutni, hogy annak a helyi lakosnak is segítsen, akinek nincs tüzelője, villanya ki lett kapcsolva vagy már normális kajára se telik? Vagy ezen apróságok le vannak sz@rva, csak a Vezér igehírdetése legyen biztosított a leépülő nyuggerei részére?
division
@namihami: Egy tabletet odaadni a bácsinak nem olyan mint tüzelőt venni, kifizetni a villanyszámláját azoknak akik nem fizetik, stb. Nem keverendőek ezek a dolgok szerintem.
Rózsika Hatházi
Mekkora hőstett! A polgimester kiérdemelte a szarcsimbókokkal ékesített nagyvalag rendet. Remélem, a 86 éves fideszhívőhöz nem kellett mentőt hívni, a zorbán beszéd okozta orgazmus miatti infarktushoz.
namihami
@division: De az igen, hogy egy cseléd ugrik a Vezére beszédének közvetítése céljából. Egyébként a villany, tüzelő, stb. sokkal inkább a feladata neki, mint a tablet házhozszállítása. Ez nyalás (pláne, hogy még közhírré is teteti, hadd hallják meg Illetékes Helyen), az munkaköri kötelesség (lenne).
Vagy szerinted nem az a polgi kötelessége, hogy ilyen semmiségek helyett inkább a választói életkörülményeivel törődjön?
nezelodo
Törölgetem is a szememet a hirtelen rátört párától. Szegény nyugger nem elég, hogy ilyen hosszú ideig ette el a jövőt a mi nagyszerű miniszterelnökünk elől, (máról holnapra él emiatt szegény), ahogy a parlamentben odavágta az érintetteknek, most még a tv-t is tőlük várja, hogy még sokáig csodálhassa ő nagyszerűségét. Isten éltesse sokáig, és bámulja csak tovább őt!
papa.49
Még szerencse hogy CSAK MINDEN HARMADIK ILYEN ESZETLEN BAROM !!!
nemkati
@namihami: Ugyanmár, villany, tüzelő?? Ez a polgármester életet mentett!! Valami érdemrend még Bayernél is jobban kijár neki!
division
@namihami: Értem, szóval a polgármesternek az a kötelessége hogy kifizesse mások tartozásait, vegyen tüzelőt, stb.
hetöndöe
Akár az 50-es évek karikatúrája is lehetne ez a történet.Koltai sok filmjében zseniálisan jeleníti ezt meg,lassan érik egy új forgatókönyv,új időkkel.:-)
hetöndöe
@quadrocopter: Nem csak otthon,a hivatalban is.:-)
Nessy
tablett maradt, vagy kap egy új tv-t a hölgy, hogy ne maradjon le a kormány infókról?
justhpeter
Ha valami nem vagyok, hát ennek a tolvaj baromnak biztosan nem vagyok a híve, de a polgármester szerintem helyesen járt el. Megoldotta egy idős ember problémáját. Ahhoz pedig semmi közöm, hogy ő a tolvajt akarta nézni vagy a dakota törzsfőnököt. Abban pedig csak bízhatunk, hogy a pázmándi polgármesternek rendelékezésére áll az a pénz, ami ahhoz elég, hogy tűzifát tudjon biztosítani a rászoruló lakosoknak.
Kristaal
@division: Szerintem csak kölcsönbe kapta a tabletet.
JAJMÁR
Hogy is merhetne ilyen kèrèst elutasîtani egy polgi?
Zeta
A baj az , hogy ők nem érzik milyen gyalázatot fognak elkövetn , unokáik, gyermekük, önmaguk ellen!
dr. prédikátor
@papa.49: Ez a vén marha a harmadik a három nyugger közül!!!
adrenalink
@division: tegnap 18:29-re Én is csak gratulálni tudok a független(!) polgimesternőnek, mert ilyen rövid idő alatt nem csak egy tablettel aranyozta be az idős bácsi(?) életét, hanem az üzemeltetéséhez szükséges Netet is bevezettette a lakásába. Végre egy polgármester, aki nem panaszkodik, hanem intézkedik:-)
magyarbakancs
Ez a hír a röhej kategória.
Aki Orbán beszédét meg hallgatta az mazochista,vagy dili fleknis.
Meg hallgatás nélkül is lehet tudni mit mond 5 szót variál és kész.
papa.49
@adrenalink: Igazad van, még akkor is ha digitális hálózat van a házban, honnan vesz hozzá elosztót, vagy volt is már minden csak a tv döglött be..
Vagy Pázmándon van hálózat a tabletekhez ???
Ez a mese több sebből vérzik szerintem ...
adrenalink
@papa.49: Nálunk hiába volt a lakásban Net a laptophoz, de mikor tablett is lett, az router nélkül meg se nyikkant.
namihami
@division: De a tablet se. Anélkül (Orbán igehírdetés) még csak lehet élni, de fázni, éhezni és a sötétben élni sz@rabb. Pláne, ha nem a saját hibájából kerül ilyen helyzetbe.
Ez az ország lassan csak egy Orbán-réteg számára élhető, a többi és főleg falun, csak vegetálni képes. Az lesz vagy már az, a réteg, amelyik elől az elit felvásárolta a falu körüli földeket és várja az EU-s (fúj, Soros cselédek) által küldött földalapú támogatást. A helyi (volt) földműves pedig mehet kapálni az új földesurak által alibiből megkapartatott földjeire.
papa.49
@adrenalink: Pontosan, vagy vezetéknek, vagy nagyfrekisen kell lenni a kapcsolatnak ...
Pálinkás Pál
és ebben az a szörnyű,hogy ezeknek az embereknek még szavazati joguk is van!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/10/oltar_viktor3-1-1.jpg
Az orbánizmus a legpusztítóbb vallás a világon.
Gyógyerejű karkötőt, határkerítést, csodamatracot, varázsbogyót, Orbán Viktort. A valóságban is úgy működik a kormánypárt, ahogy a termékbemutatós csalók. A könnyen becsapható réteget célozzák meg, pontosan tudják, hogy mivel lehet őket behálózni. Kitalálnak valamit, amitől retteghetnek, vagy megtalálják azt a témát, amitől maguktól is rettegnek. Az mindegy is, hogy ez a mumus az öregedés, a különféle szervi bajok, derékfájdalom, halál, vagy idegen hordák fenyegetése. A lényeg: rettegjen valamitől. Aztán ezt a rettegést tovább fokozzák,
majd megoldást kínálnak rá. Gyógyerejű karkötőt, határkerítést, csodamatracot, varázsbogyót,
Orbán Viktort. Valamit, ami csak náluk kapható, csak ők tudják adni. És akkor már mindegy, mi
az ára, mennyire hatékony. Megfizetik, megveszik, hisznek benne és talán enyhül a fájdalom, a
rettegés. Ha másért nem, azért, mert elhiszik, hogy használ a varázsszer. A többi ember, aki inkább orvoshoz fordul és tudomásul veszi, hogy bizony az öregedés bizonyos tünetekkel jár, nem fog az ilyen termékbemutatók előtt demonstrálni, nem fekszik keresztben a busz előtt, hogy a hívők ne indulhassanak meghallgatni a hazug csaló előadását.
Sámannus
Ha tűzifának, vagy infúziónak nem is, de a baromságnak lenni kell.
adrenalink
@papa.49: 09:23-ra Na, majd jön @division, és megmagyarázza. Bár lehet, hogy Orbánnak van egy tablet működtető kisugárzása... :-))
papa.49
@adrenalink: Én szerintem ez a hír csak egy imázsjavító próbálkozás volt amivel befolyásolni igyekeznek az ,,ingadozó,, nyuggereket !!!
adrenalink
@papa.49: Nem találok arra utalást, hogy ezt a "hírt" a Propi az országos Habonymédiából vette át.
Nessy
Úgy elképzeltem, hogy felhívom a polgármester, hogy elromlott a tv készülékem. Nem tudom,mit lépett volna. Nem lett volna praktikusabb mindjárt egy SMART tv-t vinni a néninek, és ott is hagyni? Majd Orbán kifizeti!? Ezek szerint vagy az egész településen van WIFI, vagy a néninek van netje, vagy ilyen komoly mobil net volt a tabletten.
papa.49
@adrenalink: Én se tehát egyébúton jött az infó, tehát ,,imázsjavítás,, semmi egyéb, ha keresnéd a nyugdíjast azt se találnád meg ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.