Ezért boldogan fogadták a hírt, hogy eső lesz, vihar lesz, ezért jobb lefújni az egészet, és átengedni a forradalom és a szabadság ünnepét az önkényuralomnak, a pitiáner tolvajnak, a felcsúti törpediktátornak. Akit nem nevezhetünk diktátornak, mert nem lövet, pedig azt is megtehetné. Ez a gazember pedig csak azért nem lövet, mert nincs rá szüksége. Nem kell golyó, elég az eső. Kár beléjük a golyó. De még eső sem kell, elég az eső híre, hogy a nagy ellenzék megfutamodjon, és lemondja a demonstrációt. Ha lenne egyetlen komoly ellenzéki politikus, akinek van érvényes és nem hazug mondanivalója, az azt mondta volna: nem érdekel, hányan kíváncsiak rám, még az sem érdekel, hányan lesznek jelen. Én ott leszek, és amit el akarok mondani a hazámról, s annak megmentéséről, azt elmondom. De ilyen politikusa nincs Magyarországnak. Egyedül a cicababa náciknak van mondanivalójuk, üzenetük, nekik van csak lendületük, ami minden kozmetikázás ellenére ugyanolyan nyílt nácizmus, mint volt...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Sajnos ez is nagy igazság: "Ezek az emberek, miután 2014-ben eladták magukat, feladták az Alkotmányt, kénytelenek eljátszani, mintha Magyarországon nem jött volna létre egy másik rendszer. Mintha ez egy ugyanolyan demokrácia lenne, mint a NER előtt, amelyet csak rossz ember vezet, korrigálni kell. Mintha nem döntötték volna meg az alkotmányos rendet, mintha nem váltotta fel azt a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Ez a hazugság az, ami miatt gyengék, és amiért nincs egyetlen normális válaszuk arra, hogy mi lenne, ha nyernének. A nagy semmi, a bűnözővel pedig eljátszanák a demokráciát. Orbánhoz képest a Viszkis rabló egy ártatlan betétes.

Ezért teheti meg a zsarnok, hogy a szabadságról szónokol, megalázva az országot, ő beszél a forradalomról, akit forradalommal lehet már csak megdönteni. Az autóbuszokkal szállított közönségének olyan világot hazudhat, ami csak az ő sötét fejében létezik, amit ők maguk találtak ki, és Magyarország az általuk létrehozott virtuális valóságban él. Mintha az észak-koreai kisvezért hallgatná az ember. A nemzeti függetlenség neki az, ha korlátlan hatalma lehet, a szabadság neki a diktatúra és az önkény szabadsága."
peterkelemen
És ez is nagy igazság még, akkor is ha sokaknak fáj, mert nem akarjk beismerni, hogy ez bizony így van: "De az, hogy ennek az országnak ne legyen egy épeszű, tisztességes, gerinces és jellemes része, amelynek tiszta elvei vannak, amelyet nem ad fel, amelynek van gerince, bátorsága képviselni az igazságot, amely bojkottal szembeszáll a primitív ember ostoba rendszerével, amikor mindenki ezt várja, amikor nincs is igazán még szövetségese sem, amikor minden történelmi álom teljesült, amikor életünkben először a jó oldalán állunk, nincs ellentétben a nemzeti érdek a szövetségi rendszerrel, amelyben vagyunk, ez az igazán fájó. Amikor, ha nem lenne EU, akkor is ezeket az elveket kellene követnünk, amikor a haladók se haladók.

Ez az, amiért ennek az országnak nincs reménye és szemernyi esélye egy szabad és boldog életre. Ott áll maga az ördög, csaló, tolvaj, antiszemita, fasiszta, akiről mintázni lehetne a zsarnok elnyomót, a közönséges kocsmai hazudozó, és senki nem mondja, hogy fejezzük be a vele való mindennemű együttműködést, bojkottáljuk a törvénytelen rendszerét, ne fogadjuk el a cinikus, csaló játékszabályait, ne fogadjuk el a korrupciós pénzét, amivel le akar fizetni bennünket, hanem követeljük az emberi méltósághoz elengedhetetlen értékek, a jog előtti egyenlőség, az alkotmányosság, a hatalmi ágak szétválasztása helyreállítását.

Nem, nem ez történik, hanem ennek a minősíthetetlen bornírt alaknak engedelmeskednek, és még hazudnak is, hogy nem tehetnek mást, és ez a törvényes. Katasztrófa, hogy erről még beszélni sem lehet, mert aki ezt megmondja, azt utálják, kirekesztik, megvetik, arra készülnek, hogy 2018-ban is alázatos szolgái legyenek ennek a bűnöző martalócnak, és őt felhatalmazzák az ország meg nagyobb tönkretételére, saját maguk üldözésére, a védelmet jelentő Európai Unió elhagyására. Ez a nemzethalál. Ez a nemzetellenesség."
Clavigo
@peterkelemen: Sajnos ,,nem cél a qrmányváltás. '18-ban maradni fog a Zorbán-konda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.