A polgármestert riasztotta egy idős lakos, hogy nem tudja nézni a miniszterelnök beszédét. Nem hiszi el, de megoldották. Pázmándon sincs lehetetlen. Polgármester asszonyt 15:00 kor egy idős lakos riasztotta. „Elment a tévém segítsen! 86. évemben járok, de látni szeretném Orbán Viktor beszédét!” Ezt a bejegyzést tette közzé a Facebookon Pázmánd Község Önkormányzata. A mellékelt fotó szerint megoldódott a vészhelyzet, egy tablettel siettek az állampolgár segítségére.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
GYerekek, eljott a Kanaan! Az idos neni most tabletet kapott - INTERNET hozzaferessel! - mert hon szeretett vezirit akarta latni a nenike! Az asztala'n a viaszkosvasznon bazi nagy lyuk van, az asztalon elelmiszernek meg a nyoma sem lathato, de jon a mindent igero mini-szterelnok! Es iger, iger, iger!
Es ez a nenike mar szamithat arra, hogy orban viktor szemelyesen fog neki kuldeni junoszty telit, - na nem a szineset, mert az dragabb! -, oszt jonapot!
A nenike pedig jovo ev aprilisaban a szavazas napjara susson majd hamubasult pogit, mert hozzak majd hozza a mozgo urnat...
Persze, csak ha addig nem fagy meg, vagy nem hal ehen...
Ez egyszeruen elkepeszto...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@namihami: Jöhet a 65 colos, most is tv állványon van a tv. Bár a "nézés távolság" csak 3m. Ahhoz elég az 5
Nessy
@Nessy: Megnyomtam valami. Bocs.
Ahhoz elég az 50 col? Olyan bizonytalan vagyok?
namihami
@Nessy: @Nessy: Hát bizony, az Orbán látványa 3 m-ről, az nem használ.Szerintem a Vezér látványa még 300.000 km-ről se tűnik eltúlzottnak. Milyen szép lenne kilövetni az űrbe, egy 15-20 percre elegendő oxigéntartalékkal. Aztán igyekezhetne vissza és ha nem sikerül, akkor a Szovjetunió Hőse címet adatnánk neki a Putyin-cimbijén keresztül.
Egyébként az 50 col az kb. 3-3,5 méterről ideális LED-nél, LCD esetén (már nemigen kapható) kb. 4-4,5 méter. Annak kisebb a betekintési szöge.
cikicakk55
@Nessy: Én egy plazma tévét elfogadnék,ha elfogytak volna a laptopok.Még a régi fajta tévénk van,és elég sokat fogyaszt.Hm... nem is tudom! Még is inkább a laptop! Így legalább neked lesz tévéd,nekem meg laptopom.
Nessy
@namihami: Kösz! Lehet, hogy a nyugdíj prémiumból veszek egyet. Ja, nekem, nem 6 - 12 havi jövedelem, mint az álomtitkároknak, csak 12000 forint?
Akkor marad a régi! :-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.