A Fidesz elnöke olyan paneleket használt, amiket a párton belül, de akár nyilvánosan is már nagyon régóta mondogat. Nem sokat vesződhetett az október 23.-i beszéde megírásával a miniszterelnök – mint egy korábbi cikkünkben megírtuk, Orbán Viktor alapvetően maga írja a beszédeit (bár ezekhez kap felkészítő anyagokat a Miniszterelnökségről és a Rogán Antal vezette propaganda minisztériumból is), mégpedig általában az elmondásuk előtti este önti őket végleges formába, és még a legközvetlenebb bizalmasainak sem mindig mutatja meg a végső változatot, így gyakran magukat a Fidesz-vezetőket is ott helyben érheti meglepetés egy-egy nagyobb vihart kavaró mondat hallatán.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ami a vesződés illeti, tényleg nem jellemző tulajdonsága! =))
RonaGyuri
de tegnap újra belehúzott:

Igazi lenyűgöző logika

Őfenesége elmeállapota egyre aggasztóbb

Népünk szemefénye részt vett a Passauer Neue Presse című lap által „Európa-szkepszis - Miért van szükségünk Európára” címmel rendezett pódiumbeszélgetésén. Aminek az a nagy előnye, hogy még a nao során tett erőfeszítéseit is sikerült alulmúlnia, pedig olyat is tudott mondani, hogy „ha német barátainknak találniuk kell egy olyan országot, amellyel legalább ezer éve nem voltak háborúban, akkor, rajtunk kívül, aligha találnának ilyet”.
Elmagyarázta, hogy ő a demokrácia oszlopa a populizmus ellen. „Magyarországon azért nem sikeresek a populisták, mert nő a GDP, nőnek a bérek, lassan nincs munkanélküliség, és biztonság van.”. Amihez hozzáfűzte: „Magyarországon demokrácia van, és ha az emberek akarnak valamit, a kormány megcsinálja” mert „Ha demokráciát akarunk, a vezetőknek azt kell végrehajtaniuk, amit a nép szeretne”!=))
RonaGyuri
Egy kiragadott mondat

A derék Magyar Idők közreadta a hétfői hablatyot

Az igazat megvallva persze én nem hallgattam és főleg nem láttam, csak és csupán a derék média mazsolázgatásán keresztül „élvezkedtem”. Nos így egyben még sokkalta letaglózóbb, s árulkodóbb. Nem, nem csak arról a már mindennapos arrogáns, hazug és elmeháborodott dumáról, amit Őfenesége megenged magának, hanem arról amit a vakhitű birkái ebbel dekódolnak maguknak.
Ahogy szoktam csak egy mondat: „Azokat köszöntöm, akik átérzik, hogy mi, magyarok a szabadság népe, egy különleges szabadságnemzet vagyunk. Eshet eső, fújhat metsző szél, jöhet könnygáz vagy lovasroham, mi összegyűlünk, mert éljünk bárhol is a világon, ma emlékezni akarunk.”!
csak egyetlen megjegyzés, inkább kérdés: Viktor, te tényleg így emlékszel?
justhpeter
... és a sok birka nem is veszi észre mennyire lebecsüli az észbeli képességeiket ezekkel a többször használatos panelekkel, bár nagyon kiérdemelték már az alázást a gondolkodásmentes hitükkel.
karma1
nekem a sarkanyos mese ott kezdodik, hogy "a beszedeit maga irja tulnyomo reszben"...Ez kb. olyan erteku kijelentes, mint amikor meszaros kijelentette, hogy o meg Zuckerbergnel is okosabb...
Hat en meg szebb...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.