Oroszlán Szonja nem a tipikus facebook-használó, oldalát nem azért tartja fenn, hogy élete rezdüléseit megossza a nyilvánossággal. Az egész országot a lényeg helyett lázban tartó zaklatási mizéria kapcsán írt bejegyzést. A most negyven éves színésznő szerint: "tehetsz róla, tehetsz ellene"!

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
@nemkati: Az igaz, hogy ahány eset, annyi körülmény. Mi lett volna ha... A szülőknek is nagy a felelősségük, hogyan készítik föl a gyerekeiket, milyen nevelést kapott.
De egyet nem szabad elfelejteni, hogy a bántalmazott kislányok/pályát kezdő fiatal nők kiszolgáltatott helyzetben vannak, és nem tudják megvédeni magukat.
Egy ötven éves nő nincs ilyen helyzetben, mert nem a hamvas ártatlan szépséget keresik benne, és nem a gyönyöröket. Egy ötvenéves nőnek már van annyi tapasztalata, hogy a lába közé nyúló férfit jól tökön rúgja, vagy elküldi a zivatarosba. Jobb híján pofán csapja.
Igen, vannak helyzetek, amikor ki lehet lépni egy bizonyos helyzetből. Például a gólyatábor. Nem kell lerészegedni és nem kell belemenni a vetkőzős , meg nyalós szituációkba. Na itt jön az otthoni nevelés fontossága, hogy erre fel kell hívni a még gyerek figyelmét, hogy ilyenkor ajánlatos angolosan lelépni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@nemkati: ...annyi különbséggel, hogy én nem mondtam hogy hiszek is benne...
nemkati
@Csizmás Kond: Akkor meg minek emlékeztettél, hogy mit énekel Rigoletto?
Maradjunk annyiban, hogy egyikünknek sincs igaza. Egy nő, vagy egy férfi alapján nem lehet megítélni az összeset. Vannak nők, akik kapcsolatot létesítenek vagy összekötik az életüket egy trottyos vén pénzeszsákkal, és vannak akik szerelemből mennek férjhez. Vannak pasik, akik tisztelettel bánnak minden nővel, akár akarnak tőle valamit, akár nem, és vannak akik egy húsdarabnak tekintik őket. Na meg sokan vannak mindenfélék a két véglet között is.
Csizmás Kond
@nemkati: ...én azt gondoltam Simándy énekel...
..és nő meg férfi... te melyiket pártolod igazán?
nemkati
@Csizmás Kond: Jó, Simándy.
Én mind a kettőt pártolom, ha megérdemli.
Csizmás Kond
@nemkati: Én mindig azt tartom szem előtt hogy a nő és a férfi úgy ahogy nemükben különböznek a gondolkodásuk, a dolgokhoz való hozzáállásuk vagy felfogásuk is különböző...ezért az értékelésbe ezt is bele kell kalkulálni...viszont ha valaki túlzottan vagy feltűnően, tudatosan hajt a saját neme iránti megitéléskihasználáshoz ott már, nem veszem számításba a különbséget.
... ez csak a cikkel kapcsolatban érthető.
picike1
@Levendula: ezzel azt akartam mondani minden nőnek jogában és hatalmában áll és ált eldönteni merre az irány a jó irány !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.