Egy kisteherautó rakterében megbújva akart bejutni 20 menekült Magyarországra, a román és magyar határőrök azonban észrevették őket.

Egy kistehergépjármű rakterében megbújva 20 menekült próbált meg bejutni Magyarországra a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhelyen – olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Kisteherautó rakterében akart bejutni 20 menekült Magyarországra

Fotó: pixabay.com CCO

Egy Mercedes Sprinter vezetőjeként egy román állampolgár jelentkezett belépésre az átkelőhelyen október 24-én 23 óra 30 perckor.

A közös ellenőrzés során a román és magyar határrendészek a gépjármű rakterében 20 megbújt személyt találtak. A személyek magukat iraki, iráni és afgán állampolgárnak vallották.

A csoport tagjaival szemben a román határőrizeti szervek járnak el.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nem is tudtam hogy Romániában háború van,esetleg veszélyben volt az életeük!!!Ennél fogva koszos migráns,nem menekült!!!
papa.49
Ezeket a sofőröket legalább 20 évre kéne bevarrni !!!
cikicakk55
@papa.49: Tudod mi jutott eszembe Papa? közeleg a szilveszter és ugye a németeknél ez már lassan fekete betűs gyásznap. Mi lenne ha feltalálnák a disznóvér sprayt? Ha jön a migri,hogy vetkőzz! előkapni és a pofájába fújni vele. Ha nagyon macerás Prayt csinálni disznóvérből akkor lehet egy kis üvegben piros tintát is rakni és egy disznót rajzolni az üvegre. Ha meglátom,hogy ezt valaki megcsinálja,feljelentem.Levédetem az ötletem! Veled azért közösködök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.