Ha enélkül nem lett volna elég menő Jacinda Arden. Mint korábban megírtuk, Jacinda Ardern lett Új-Zéland új miniszterelnöke, akiről azt kell tudni, hogy 37 éves, van egy férje és egy macskája, és egyébként szabadidejében DJ. Ingyenes felsőoktatással, az abortusz legálissá tételével, a bevándorlás visszafogásával és a gyerekszegénység felszámolásával kampányolt, a választók pedig imádták. És ha még nem imádták volna eléggé az új miniszterelnököt, kiderült, hogy Ardern macskájának külön Twittere is van, amire természetesen jobbnál jobb fotók kerülnek ki. Azt egyelőre nem tudni, pontosan ki is készítette a fiókot, spekulációk szerint a miniszterelnök élettársa lehetett. Mutatunk pár fotót a cicáról:

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Hahaha, az irigyseg csak kibuggyan... :o))) Ezt hivjak demokracianak...:o)))
nemkati
@karma1: Ránéztem a nőnek a képére, az egyetlen dolog amire emlékszem, a fogai.
karma1
@nemkati: Ezert becezzuk lonak... :o)) Ja es a nevetese pont megegyezik egy lo nyeritesevel...:o)) Es milyen klassz hapsi a partnere! Nem is ertem, hogy birja ezt a tulmozgasos bringat...:o)))
karma1
@nemkati: A ferjem nem csipi - en sem - , es mint praktikus farmer , megjegyezte, hogy ha egy lonak ekkorak a fogai, azt elviszik a logyogyaszhoz, mert ekkora fogaktol nem tud enni. Na, ez a csaj meg ugy nezett ki, mint aki folyton mosolyog, pedig csak nem tudja becsukni a szajat...:o)))
kissé felnőttem
na majd hamarosan beállunk a sorba.karácsonyig akár megoldható itt is kell az autóflotta mellé ez is ám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.