Az árak magasan járnak, így a befektetők eltűntek a dél-pesti ingatlanpiacról. Pedig könnyen és jó áron ki lehet adni a jó állapotú lakásokat, így hiány van belőlük. Ezért is nő a jelzáloghitelre lakást vásárló fiatalok száma. A kínálattal azonban akad egy kis gond. Az elmúlt fél-egy év során 10-15 százalékkal nőtt az eladó ingatlanok száma, miközben a kereslet nem igazán változott - hívta fel a figyelmet Lendvainé Pető Zsuzsanna, a Balla Ingatlan XIX. és XX. kerületi irodájának szakmai vezetője.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Jelzáloghitelre lakást venni? Ki az a hülye-marha-ostoba???
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/03/millamedia.hu_.jpg
"Ezért is nő a jelzáloghitelre lakást vásárló fiatalok száma."
Kelet-Közép-Európához képest is elmaradottnak számítunk az egy főre jutó, vásárlóerővel kiigazított GDP-t illetően, ez derül ki az Eurostat adataiból. Mindez úgy értendő, hogy lassan a keleti szomszédok is a belső sávon előznek. Az Európai Unió huszonegy legszegényebb régiója közül négy Magyarországon van, ez pedig annak fényében különösen tragikus, hogy az EU-tagállamok közül Magyarország hívta le a legnagyobb uniós támogatást a volt keleti-blokk országai közül. Nincs más csak a likas gatyából kilógó segg és az önámítás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.