Az elhunyt asszonyra néhány száz méterre bukkantak rá attól a helytől, ahol férje holttestét korábban megtalálták. Életét vesztette az a 72 éves asszony, aki férjével együtt vasárnap tűnt el Salgótarján közelében – tájékoztatta a 24.hu-t a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság. Megkeresésünkre Nágel Tamás százados közölte, hogy az elhunyt asszonyra néhány száz méterre bukkantak rá attól a helytől, ahol férje holttestét korábban megtalálták. Megtudtuk azt is, hogy az eddigi adatok szerint nem történt bűncselekmény, vagyis a halálesetek kapcsán közigazgatási eljárás folyik. Az áldozatok még vasárnap 11 óra körül indultak el salgóbányai szálláshelyükről a Medves-fennsíkra, de nem értek vissza. Keresni kezdték őket, majd a férfi holttestét kedden megtalálták egy erdős részen. A Blikk korábban azt írta, az asszony az egyik Fejér megyei kórházban dolgozott belgyógyászként, infektológusként és igazságügyi szakértőként, a 74 éves férfi pedig jogász volt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szegenykek,... Azert nehogy mar ne legyen gyanus, hogy az egyikuk igazsagugyi szakerto, a masikuk jogasz... Mintha olyan termeszetes lenne, hogy kevesebb mint 1 nap alatt termeszetes modon halnak meg.
Ha ongyilkosak akartak volna lenni, szerintem egyutt maradtak volna, nem tobbszaz meterre tavolodnak el egymastol... Valaki(k)nek nagyon az utjaban lehettek...
Jo lenne tudni, milyen ugyon dolgoztak utoljara...
Nagyon sajnalom oket, amikor latom, hogy egy 74 eves ember a mai vilagban egyaltalan nem oreg... (Es valoszinu betegek sem lehettek, ha ekkora kirandulasra vallalkoztak...)
R.I.P
elnyomott
Csak úgy, maguktól meghalt mindkettő. Egyszerre, egymástól néhány száz méterre. És nem is egyszerre fedezték fel őket.
Ez a rendőrségünk, ennyit tudnak. :(
bencemacska
Szerintem egy nagyon mély, szomorú tragédia zajlott a mélyben, vagy a háttérben.
karma1
@elnyomott: En pedig nem hiszem,. hogy ket ember, egy hazaspar amikor egyutt indul kirandulni, akkor szazmeterekre eltavolodjon egymastol. A ferjem el sem tudna olyat kepzelni, hogy 2 meternel nagyobb tavolsag legyen koztunk. Es valoszinu a kapcsolatuk is jo volt, mert egyutt indultak el, kozos elhatarozasbol...
Milyen ugyon dolgoztak UTOLJARA??? Kinek lehetett az igazsagugyi szakerto asszony vagy eppen a jogasz az utjaban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.