Epilepsziás rohamot kapott és elesett a biciklijével egy csanyteleki férfi. Az összetört borosüveg miatt 20 ezer forintra bírságolták.

Epilepsziás rohama alatt üveget tört – megbüntették a rendőrök
Illusztráció: Pixabay

Az 54 éves József a Délmagyarnak mesélte el kálváriáját. Az egész azzal kezdődött, hogy barátjával betért a kocsmába, és elmondása szerint olyan kólát ivott, aminek

"furcsa íze volt, mintha vörösbor is lett volna benne."

A férfi hazafelé rosszul lett, és a kórházban tért magához. Ott tudta meg, hogy epilepsziás rohama volt, és egy hétig bent is tartották. A rendőrök találtak rá az út mellett, a törött borosüveg társaságában. 

Mikor hazaengedték, a Csongrádi Járási Hivataltól kapott egy levelet, amelyben köztisztasági szabálysértés miatt kapott idézést. 20 ezer forintos bírságot szabtak ki rá az összetört üveg miatt, de mivel József havi 28500 forintból tengődik, kénytelen ledolgozni a büntetést.

Az még külön érdekesség, hogy a járőr azt írta, a férfi erősen ittas volt, mikor rátalált, a kórházi zárójelentésben viszont ennek az ellenkezője szerepel.

Jogorvoslatnak már nincs helye, a határidő lejárt.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Jókat röhögtünk a Kádár-rendőrök szellemi színvonalán. Most itt a Pintyér-gárda.
Mondjátok, a korunkon kívül mi változott? Mi több, lehet, hogy még rosszabb is lett.
namihami
Jókat röhögtünk a Kádár-rendőrök szellemi színvonalán. Most itt a Pintyér-gárda.
Mondjátok, a korunkon kívül mi változott? Mi több, lehet, hogy még rosszabb is lett.
cikicakk55
Ezt velem is megcsinálták,nem is egyszer.Igaz,hogy nem bűntettek meg,de többször is a detoxikálóba szállítottak. Én is epilepsziás vagyok.Így soha nem is ihatok,mert a gyógyszer és az ital nem fér meg egymással.Egy ital sem ér annyit,hogy a rohamot megkockáztassam.Még is nagyon kellemetlen volt egy mentőautóban,vagy már a detoxban észhez térni.Egész addig nem is engedtek ki és úgy is bántak velem,még a véreredmény meg nem jött.Az kimutatta,hogy sem alkohol,sem tudatmódosító nem volt a szervezetemben. Így nem bűntettek meg,de elég nehéz volt kimagyaráznom a kórházból kapott zárójelentést.A fejlécen ugyan is ott volt és a bélyegzőn is,Hogy detoxikáló osztály.( most már addiktológia)
namihami
@cikicakk55: Miért nem hordasz egy cédulát a papírjaid között, hogy neked ilyen bajod van.
Ez , szerencsémre még nem kellett, de nálam a cukor miatt mindig itt van.
cikicakk55
@namihami: Most már nekem is van.Kb 5 éve kaptam. Azóta is állandóan nálam van.Ezek az esetek még régebben történtek.
mackoka46
Köztisztaság ? Miről beszélnek. Ez egy feslett erkölcsű szégyentelen botrány ország. A sárfészek, a kátyú, a büdös füstszag országa. Miféle köztisztaság ? Tisztátalanok vagyunk és kész. A hatalmi arrogancia, a gőg, a megvetés, az emberi méltóság sárba tiprása orbánctól ered, felcsalta magát felcsútról a polcra és nem bír magával.
Csizmás Kond
...tehát azzal kezdődött, hogy a barátjával betért a kocsmába...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.