Vascsövekkel és karddal rontottak egy szórakozóhely vendégeire szombatról vasárnapra virradóra – tájékoztatta a heol.hu-t egy olvasó, aki szintén sértettje az ügynek.

Karddal és baseball ütővel verték szét egy gyöngyösi szórakozóhely vendégeit
Illusztráció: Pixabay

A hevesi portál az eddigi adatok alapján úgy tudja, a gyanúsítottak október 22-én 3 óra 30 perc körül berontottak az egyik gyöngyösi szórakozóhelyre botokkal, baseball ütővel és karddal, ott több vendéget inzultáltak, bántalmaztak, illetve a szórakozóhely berendezéseit is megrongálták. Az eset során több személy – az elsődleges orvosi vélemények alapján – 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Az öt feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták, kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozóhatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Gondolom mindegyik barna bőrű hablehányka vo9l!!!
dr. prédikátor
Gondolom mindegyik barna bőrű hablehányka vo9l!!!
Jozefina
A migránsok már Gyöngyösön vannak??? Ejnye-ejnye Pintér et!!!
karma1
@Jozefina: Hogy mennyire beletalaltal a szazas korbe! Gyongyoson most tavasszal nyitott meg valami multi beruhazas (gyarto ceg, nem szupermarket, de most nem jut eszembe a nevuk), ahova a gyariparosok szepen csondben roman vendegmunkasokat hoztak be.
Az allam Matrahazan egy csaladi vallalkozasu wellness szallodat rekviralt a tulajdonosuktol, amit a roman vendegmunkasoknak MUNKASSZALLASNAK hasznalnak...
Ha a vendegmunkas romanok nezetelteresbe keverednek a helyi romakkal, akkor ez csak egy szelid kezdes volt.
Talan a Parlamentben kene interpellalni es szepen egyenesen megkerdezni a Gazdaallatot, hogy hogy is van ez? Oszt jonapot. (Itt mar nagyon keso van, holnap hajnal, ugyhogy most nem banyaszom elo a cikkeket, majd holnap,... ill. kesobb, ha felebredtem,...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.