A KDNP nevű, ám igazából nem létező párt azt a nemes feladatot tűzte zászlajára, hogy megállítja a magyar népesség csökkenését. Egy ilyen nemes célt is le lehet zülleszteni a Fidesz-propaganda szintjére. Ez utóbbit sikerült is a nevezett pártszövettségi tagnak megtennie.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Ebbe a feslett erkölcsű szégyentelen botrány országba szülni ? Megijedtek az elvtársak, hogy nem születnek ide rabszolgáknak ?! Bizony elvtársak magatokra maradtok, hiába raboltátok szét az országot !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
Ebbe a feslett erkölcsű szégyentelen botrány országba szülni ? Megijedtek az elvtársak, hogy nem születnek ide rabszolgáknak ?! Bizony elvtársak magatokra maradtok, hiába raboltátok szét az országot !
CsipkeRózsa
"A 35-44 éves korosztályban másfélszer több férfi szeretne gyereket, mint nő."

Nem ugyanaz a 35-44 közötti gyerekvállalási gondolkodás egy férfi és egy nő életében, eltolódnak az évek a két nem között. Inkább úgy kellett volna összehasonlítani, hogy a nőknél pl. a 28-37 éves korosztályt kérdezték volna meg.
tudode
Nemzetromboló az a rezsim, amely NEM FORDÍT GONDOT ARRA, stadionokat épít orrba szájba, hogy a MA FIATALOK NYUGDÍJBA MENNEK mire sikerül OTTHONT TEREMTENIÜK!
.
Azt hiszi az IDE, ODA DÖRGÖLŐDZŐ KDNP, hogy a kormánya TELJESÍTETTE szociális lakásépítését az ózdi lakóteleppel a stadionerdők helyett.
.
Kilátástalanságra, bizonytalanságra felelős nő NEM SZÜL GYEREKET, hiszen több százezer gyermek máris nélkülözik.
simmering73
Az utolsó ember aki elmegy az országból, majd oltsa le a villanyt és csukja be maga mögött az ajtót.
Clavigo
Akkor lehet nekiállni,,,,Paraziták,,,,,oszt tegyétek egymást anyává.!! Vagy gyártsatok magatoknak kistestvért...faszfejek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.