Tízezernél is többen írták már alá azt az online petíciót, amely arra kéri a belügyminisztert, hogy tiltsa be a hírhedt társkereső oldalt – vette észre a valasz.hu.

Petíciót kapott Pintér, hogy tiltsa be a Puncs.hu-t
Kép: Puncs.hu

A Puncs.hu lényegében arról szól, hogy dekoratív külsejű fiatalok (többnyire lányok) keresnek gazdag, ámde valószínűleg kevésbé vonzó külsejű kitartókat.

Az oldal ellen sokan felemelték szavukat, többek között kortárs írók, képzőművészek, valamint a Párbeszéd és az Együtt is tiltakozik.

Az Puncs.hu-val kapcsolatban jogi kifogás egyébként mostanáig nem merült fel, a betiltásáért lobbizók (mind a konzervatívok, mind a feministák) azt szeretnék elérni, ha valamiképpen kerítésnek, a prostitúció elősegítésének lehetne minősíteni a Puncs.hu által kínált szolgáltatást, ami viszont már bűncselekmény a Btk. szerint. A Citizengón szerdán a tízezredik aláírást is besöprő petíció konkértan Pintér Sándort célozza, azt szeretnék, ha a belügyminiszter lépne az ügyben.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Még ha az olyan hírhedt, népbutító oldalakat betiltásáért írnának alá több tízezren, mint a 888, magyar idők stb, azt mondanám van remény. De a punch.hu-t? Azt se tudtam, hogy létezik ilyen. Aki meg ismeri, annak erre van igénye.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Én felszínes képmutatásnak tartom a nyíltan prosti oldalak mellett (rosszlanyok.hu, stb..)
Másrészről a "jelenség" ettől meg fog szűnni...? Szerintem mindenkinek jobb, ha az ilyenek egymást kínozzák, élik az értéktelen, felszínes "brazil" életüket...
simmering73
Még ha az olyan hírhedt, népbutító oldalakat betiltásáért írnának alá több tízezren, mint a 888, magyar idők stb, azt mondanám van remény. De a punch.hu-t? Azt se tudtam, hogy létezik ilyen. Aki meg ismeri, annak erre van igénye.
Eladott Ország
Inkább tiltsák be a Magyar Demokrata nevű propagandalapot, az alábbi alábbi indokok miatt:
A munkásőrből keresztény vitézzé avanzsált megélhetési véleményformáló, a Fidesz-NER-Békemenet nemzeti háromszög egyik egyenlő oldala, az egykori Népszabadság
pártrovatának megboldogult főszerkesztője, a Magyar Demokrata nevű propagandalap
sztárfirkásza és egyéb, kormányt dicsőítő sajtóorgánumok szolgálatos alkalmi megmondója, azaz a Bencsik András névre hallgató egységsugarú rögmagyar „kiemelkedő színvonalú
munkájáért Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést” vehetett át Balog
Zoltán minisztertől március 15-e alkalmából. Ha Bencsik András munkássága példakép lehet az ifjúság számára – és kétségem nincs afelől, hogy Balog tiszteletes pontosan tudja, kit tüntetett ki -, akkor elveszett ország vagyunk. Egy nyomorult csúszómászóból nem lesz gerinces értékteremtő egy kitüntetéssel, mint ahogy a díj adományozójából sem.
Pálinkás Pál
Azt hiszem a petíciót aláírok nagyon hülyék,és fingjuk nincs a számítástechnikához!!
namihami
Akkor már tényleg csak a Luxusfeleségek című opus marad oktatás céljából a jövendő nemzedék céljára. Igaz, abban csakis csupa jót, szépet és követendő példát láthatnak.
Aki eddig is a fenti életcélt tűzte ki maga elé, annak nem fog hiányozni a betiltás után se. Elég az egyetemek környékén kicsit nyitottabb szemmel körülnézni és az ilyen oldalakat megnyitni se kell.
Az egyetemista lány-korosztály egy része már évek-évtizedek óta hasonló módon egészíti ki szerénynek mondható ösztöndíját.A változás csak annyi, hogy mostanság többen már le is akarják papirozni. És néhány ""termékeny"" év után ők lesznek az ""úrinők"".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.