A nőket érő zaklatások legjobb ellenszere a tömeges iszlám bevándorlás megfékezése – mondta a Magyar Nemzetnek Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettes a legújabb nemzeti konzultációról tartott zalaegerszegi fórum után adott rövid videointerjút lapunknak. Illegális migráció, szexuális erőszak és politikai jövője – ezekről mind kérdeztük Semjén Zsoltot. Nézze meg a videót!

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Megszólalt az illetékes is

A molesztálásként elhíresült ügy, pontosabban ügysorozat egyre inkább a hasznosítók fórumává kezd válni

Az amcsi botrány kapcsán szerte a világon sokaknak jutott eszébe, hogy ő úgy emlékszik. A vélt és valódi áldozatok mellett egyre többen vannak, akik szereplési lehetőséget és/vagy propaganda eszközt látnak a témában. A tegnapi nap mindkettőre kellően egyértelmű példa született. Egyfelől a derék Verebes – most fijjej Wazze – egyenesen bejelentkezett, hogy szerepelni akar.
Másfelől a derék Tömjény Sónyi is megnyilatkozott: „ehát ha a nőket az erőszaktól meg akarjuk védeni és azt akarjuk, hogy egy nő nőként élhessen, és járhasson miniszoknyában, kendő nélkül és szabadon élhessen mint nő, akkor a legfontosabb dolog az, hogy a migrációt megállítsuk és ne engedjük azt, hogy a tömeges iszlám következtében a saria árnyékában és fenyegetésében kelljen élnie a nőknek. Ezért minden hölgyet arra kérek, hogy azt gondolja meg, hogy ha ő szabadon, nőként akar élni, akkor most az a legfontosabb, hogy illegális migráció ne fenyegesse őket”.
Arról nem szól a fáma, hogy konkrétan csak mi menthetünk meg benneteket szlogen is elhangzott volna, bár erre az apropó maga is utal! =))
Equilibrium
Na de Sneider Fáni is azt mondta, hogy nem kell néki mini szoknya...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.