Sem az adónemek számában, sem a bevallások határidejét tekintve, sem a bevallások módjában nem történik változás, így nincs sok értelme azt mondani, hogy egyszerűbb lesz jövőre az adózás - reagált a Nemzetgazdasági Minisztérium korábbi, az adózás könnyítéséről szóló közleményére Zara László.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lózung? Egy frászt sima paraszt-vakítás

A Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesületének elnöke az „adózást könnyítő” újdonságokról

Nem, eszem agában sincs a söralátétről viccelődni, s még csak pikírt megjegyzést sem teszek az adórendszer nyalánkságairól. Sőt a derék Tiba mester korszakalkotó javaslatáról (a valóban könnyítés, mármint a focisták zsebből fizetésére) sem értekezem.
Csak és csupán Zara László a Nemzetgazdasági Minisztérium az adózás könnyítéséről szóló közleményére adott reakciójára „Sem az adónemek számában, sem a bevallások határidejét tekintve, sem a bevallások módjában nem történik változás, így nincs sok értelme azt mondani, hogy egyszerűbb lesz jövőre az adózás” csodálkozom rá. Pontosabban a napi.hu címére, még pontosabban a kérdőjelre! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.