A Kövér László házelnök abonyi fórumát hallgatók nemcsak a migrációs problémáról kaptak széleskörű tájékoztatást, hanem remek sztorikat hallgathattak arról, mire próbálta rávenni a Fideszt Soros György 1993-ban, illetve hogyan érezte magát Kövér László Moszkvában a Vörös téren. Terrorizmus helyett inkább népességfogyással fenyegetett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Lassan, lassan, v gyorsan, rögvest KIBUJIK A SZÖG A ZSÁKBÓL, mert ezek a félresikerült répák tudatában vannak abban, hogy SOROS NEM VÁLTOZOTT, ugyanolyanok ellen EMELTE FEL A SZAVÁT a lóvéjával megfűszerezve, amilyenekké BEHÍZELGÉSÜKKEL, baromságaikkal váltak az ORBANISZKUSZOK!
.
Reszkessetek EGEREK, a 86. éves SOROS LEPIPÁL BENNETEKET szinte minden szinten!!!
.
------ Fidesz evolúció
www.youtube.com/watch?v=llEmY6yushQ
.
Előretolva a VOLT FIATAL DEMOKRATÁK leggátlástalanabbjátm akit a 2002-es bukta miatt lett
,
---- Nemzeti elmebeteg
www.youtube.com/watch?v=mo9Nii4JUBo
.
A KÖVÉRIKUSZ és érzi az elkerülhetetlen VESZTÜKET!
RonaGyuri
Na itten van az a bizonyos eb elhantolva

Kövér tanácsa Navracsicsnak

A derék T.Ház-mester nemzeti konzultációs fórumot tartott az abonyi művelődési ház nagytermében.
Több más mókás hablatyolás mellett szükségét érezte annak is, hogy reagáljon Navracsics nyilatkozatára. Tudta közölni, hogy: „Az uniós biztos kicsit tájékozódhatna a saját országa sajtójából”!
Túl azon az apróságon, ahogy azt a hvg.hu is megjegyzi, hogy: „Nyilván a kormánypártiéból, az ellenzéki sajtót ugyanis a Soros-hálózat részeként mutogatják a fideszeseknek.” van a dologban nem kis árulkodó. Igen ártunk és qurmányunk úgy véli, hogy ha valaki tisztán akar látni azzal kapcsolatban, hogy „mizújs Brüsszelben?”, annak nem elég, hogy ott él, ott dolgozik, annak el kellene olvasnia, hogy miképp vélekedik erről ártunk és qurmányunk propagandája! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.