Szerinte Marton László nem érdemli meg ezt a hajcihőt, és megérti, hogy nem szólal meg. Verebes maga kérte, hogy szerepelhessen Rónai Egon Egyenes Beszéd című műsorában szerdán, mert miután egy héttel ezelőtt ugyanebben a témában elmondta a véleményét ugyanitt, rengeteg támadás érte. Leszögezte: teljes szolidaritást vállal minden olyan megtámadott nővel és férfival, akinek van Sárosdi Lillához hasonló története, azonban több kételye is támadt azóta, hogy megismerte a többi, Marton Lászlót vádló nő nyilatkozatát. Például, hogy ezen nők közül akár csak egyetlen egy miért nem mondta akkor, amikor az inzultus érte, hogy kikéri magának vagy miért nem csinált abban a pillanatban botrányt. Mikor a műsorvezető emlékeztette rá, hogy volt olyan áldozat, aki kirohant a nézőtérről, a beszélgetés egy későbbi részében erre azt felelte, “azért is ki lehet rohanni, mert valakinek pisilnie kell vagy hánynia.” Verebes szerint “tudni való, hogy ez a jelenség van”, ezért is fontos beszélni...

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Allatira nem csipem Verebest, mert egy demagog hulye - eppen most hallgattam ujra a hires eloadasbeli osszeveszeset Havas Henrikkel, - de amit ebben a videoban elmond az esettel kapcsolatban - hat az rendkivuli modon elgondolkodtato.
Obenne is ugyanazok a kerdesek merultek fel, mint bennem - mi tartott 20 evig a vadaskodassal valo varakozasra, es miert igy iteljuk el Martont, egyszerre mindent megtagadva 50 evre visszamenoleg, sot, eloremenoen is a jovore nezve - ahogy a Molnar Ferenc orokoseinek a hulyesege is belejatszik most ebbe a kerdesbe.
Egy teljesen fel nem tart esettel kapcsolatban bunteti sajatmagat is a szinhaz: ha leveszi a musorrol a novemberi Molnar bemutatot, akkor nemcsak Marton munkajat dobja el teljes egeszeben, hanem buntetik a szintarsulatot is, a nezoket is - gyakorlatolag az osszes artatlant, aki ebben az ugyben reszt vesz valamilyen modon.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Allatira nem csipem Verebest, mert egy demagog hulye - eppen most hallgattam ujra a hires eloadasbeli osszeveszeset Havas Henrikkel, - de amit ebben a videoban elmond az esettel kapcsolatban - hat az rendkivuli modon elgondolkodtato.
Obenne is ugyanazok a kerdesek merultek fel, mint bennem - mi tartott 20 evig a vadaskodassal valo varakozasra, es miert igy iteljuk el Martont, egyszerre mindent megtagadva 50 evre visszamenoleg, sot, eloremenoen is a jovore nezve - ahogy a Molnar Ferenc orokoseinek a hulyesege is belejatszik most ebbe a kerdesbe.
Egy teljesen fel nem tart esettel kapcsolatban bunteti sajatmagat is a szinhaz: ha leveszi a musorrol a novemberi Molnar bemutatot, akkor nemcsak Marton munkajat dobja el teljes egeszeben, hanem buntetik a szintarsulatot is, a nezoket is - gyakorlatolag az osszes artatlant, aki ebben az ugyben reszt vesz valamilyen modon.
Aki Én
Még nem tudjuk, és valószínűleg nem is derül ki, hogy mennyien érintettek, és ebből mennyien kérték ki maguknak már akkor.
Tegnap egy műsorban mondta valaki, hogy a ,,művészek" mondják a legostobább véleményeket, ráadásul nyilvánosan. Igaza van.
papa.49
@karma1: Nem egyszerű kérdés az biztos, én se szeretem a Verebest de most valamennyire igaza van, nem mentem fel a Martont se mert nem ismerjük az ügy hátterét...
Ezt ha igazak a vádak nem most kellett volna kitálalni ...
Egyébként szerintem tök mindegy mennyit, és mit alkotott a Marton ha elkövette a cselekményt akkor felelnie kell érte ...
karma1
@papa.49: De meg mindig nem az egesz munkassagaval... Es amit Verebes kulon nehezmenyez: miert nem AKKOR szoltak a nok, es miert volt meg olyan is, aki visszajart Martonhoz...Ha Sarosdi akkor teszi meg az ellenlepest, AZONNALI felhaborodassal, akkor mindenki gyorsan a helyere kerul, Marton visszavesz magabol, Sarosdit pedig gloria veszi korul, mert szembeszallt a "nagy" szinhazigazgatoval (akkor meg az volt), es mindenki azt mondta volna ra, hogy milyen talpraesett, f@sza lany, ezt igy kell csinalni, ne elhessen vissza senki sem a helyzetevel, hatalmaval.
Ehelyett most elojott egy 20 evvel ezelotti sztorival, bizonytalanul, mintha ezt o sem akarta volna, mert ugy nez ki, hogy inkabb az a masik 7, azota is nevtelen valaki tolta eloterbe ot, hogy o nyilatkozzon...
Hogy ki mennyire bunos, lehet, hogy sohasem fogjuk megtudni, de hogy ebbol Sarosdi is pont olyan hitelvesztessel jon ki, mint Marton, az is igaz.
papa.49
@karma1: Erre szokták mondani ,,felmelegítve csak a töltött káposzta jó,, persze ez menti a pacákot !!!
Cicamama55
@karma1: Én meghallgattam tegnap este a vele készült riportot, s teljesen egyet értettem vele...
karma1
@Cicamama55: Igen, a Ronai Egonnal az Egyenesen-ben volt, mert Verebes akarta ujra elmondani a velemenyet...Szerintem nagyon jo megnyilvanulasa volt ez Verebesnek...
Jozefina
Egy hp-a miatt van az egész cirkusz, akit még csak meg sem erőszakoltak. Vagy most épp az a baja??? Miért kell egy meg nem történt ügy miatt Martont, vagy akárki mást elitélni??? Lassan már az is erőszaknak minősül, ha valaki vendéglátó helyen pl. virágot küld egy nőnek, akit nem is ismer, de tetszik neki, vagy meghívja egy pohár italra. Ha lefékez egy tömegközlekedési eszköz és uram-bocsá egy férfi e miatt közelebb kerül valakihez az 50 év múlva erőszak lesz??? Uri mulatság az egész!!!
Köb Jani
Sárosdi Lilla egy lejárt szavatosságú termék, színész nő érvényesülését tehetség hiányában nélkülözi, viszont erős kitalációkban ami ellenőrizhetetlen. A történelem tele van utólagos kitalációkkal. Lilla ennek a követője.
Nessy
Valakinek nagy szüksége lehet Marton lejáratására!
Azért 20 évesen már talpra esettebb lehetett volna, és vagy kiveri a balhét, hogy álljon meg a kocsi,vagy megpofozza, de nem dédelgeti a bosszúvágyát évtizedekig.
Máig emlékszem egy férfi betegre a sebészeti ügyeleten, aki nem volt egy hullámhosszon a partnerrel, és az átharapta a péniszét.
Cicamama55
@karma1: Én arra gondoltam, hogy azok a férfiak, vagy nők, akik szívességet várva környékeztek meg egy "magas pozíciójú " embert, tehát tudatosan, számításból létesítettek így vagy úgy kapcsolatot, a sikeres felvételiért, protekcióért, jó állásért stb. cserébe, s most az mind jelentkezne mindenhol?! Hát?! Én azt nem értem, miért a nagy közönség előtt kell ezt kiteregetni, ha addig szégyellte valaki...Szemtől, szembe a módja minden magánügyet intézni. Hallok a televízióban is sok embert hozzám hasonló gondolatokkal nyilatkozni, s a riporter egyből nem tetszését fejezi ki felé...Nekem senkim se Marton László, de hogy ennyi év elteltével semmisítsék meg teljesen...Így minden második, harmadik embert valami miatt lapátra lehetne tenni egy kellő pillanatban! Persze ez az én véleményem
karma1
@Cicamama55: Annakidejen nalunk is voltak olyan csajszik, akik az idosodo osztalyvezetovel flortoltek - mi tudtunk rola, - de a csajszi elmeselte, hogy eloszor az osztalyvezeto kuldott felre nem ertheto jeleket az eleg kihivo lanykanak, bar tudtak, hogy a csajszi csak egy kicsit jobb penzt szeretett volna, a ferfi meg egy kis extra etyepetyet, es a csajszi maga rotyogott a legtobbet a ferfin. A vegen az egesz ugy szepen abbamaradt, azota egy neves szobraszmuvesz felesege a holgy (kozben kiderult, hogy a Szt Istvan koruton egy emelettel feljebb laknak az ottani muteremlakasban, szoval meguszta mindenfele lelki tores nelkul.
De az is igaz, hogy nem kurtoltek szet a kapcsolatukat, mindketten eleg diszkreten csinaltak.
A szinhazi vilagban mindig is volt egy "szereposzto sezlon", ez amiota a szinhaz mukodik, szinte mindig igy volt.
Valoban nem ertem ezt az oriasi kitarulkozast: ha 20 ev utan tenyleg annyira tragikusnak elte volna meg ezt az esemenyt, akkor vett volna egy mely lelegzetet, es ment volna el a rendorsegre, feljelenteni.Amennyit segithet a nyilvanossag, pont ugyanannyit arthat is, hiszen nem mindenki itelei meg pozitivan az o nagy "coming out"-jat: Verebes ben, bennem es meg sok mas emberben is felmerult a "miert vart 20 evig ezzel a bejelentessel?"
Es persze a 7 masik bige, akik kozul az egyik meg tobbszor vissza is ment Martonhoz, allitolag, ugyanazert, vagyis hogy Marton eroszakoskodjon vagy csak gusztustalankodjon vele.
Es egy sem adta a nevet az ugyhoz...
elnyomott
@Jozefina: - minden zaklatás súlyos. És olvasd már el végig a cikket, amit bemásoltál. Idézek, hogy könnyítsek a nehezén:
"Gyakran azzal riogatják az áldozatot, hogy „ne akarjon már hamis tanúzás miatt börtönbe kerülni, mert úgysem lehet bizonyítani”. És lebeszélik a tanúvallomásról."
Cicamama55
@karma1: Ha annyira szégyell valaki valamit, nem a nyilvánosság előtt tereget...Arra ott vannak a celebek. Ha őt ez valóban nagyon bántotta, én az ő helyében biztosan a férjemnek eleve elpanaszoltam volna a sérelmemet... Mondjuk nem értem azt sem, hogy a titkát rögtön megosztotta egy munkatársával, az akkor miért nem lépett, miért nem segített?! Miért engedte a pad alá söpörni az ügyet, ha annyira tudott mindent? Mindennek oka volt az biztos...
advocat
Egy megjegyzés. Ismert a szereposztó dívány. Tudjuk mit takar? Akkor miért is jár művészurunk szája. Talán ő is rendezett és esetleg...? Mert egy szerepért egy művész (mert azért vannak fiúkért rajongók is - rendezők) sopk mindenre képes. Jó, művészünk fiúként sem egy vonzó egyéniség, még fiúknak sem.
szaboria1
Az ország egész területén nem csak a művészkörökben de vállalatoknál is sok ilyen eset volt. Mint volt munkaügyes sok inden láttam és hallottam. De mint írtam már az éremnek két oldala van. Egy 20 éves lány már nem naiv. Nagyon is tudta mit csinál pláne a művész világban. Emlékszem amikor egy neves színésznő nyilatkozta ha nem tesz kedvére a rendezőnek akkor már nem lett volna neves színésznő.
szaboria1
@szaboria1: Bocsi helyesen sok mindent láttam.
picike1
Salamonnak 200 azaz kettőszáz ágyasa volt és ?
karma1
@picike1: Jaha, es meg bolcs is volt mindamellett!...:o)))
wagabund
verebes és marton egy követ fújnak.

tegnap( is) láttam verebest magyarázkodni...egyre rosszabb, szánalmasabb..ezek nem tudják elengedni a nézettségüket?..
egyre lejjebb csúsznak...

marton bocsánatot kért, de csak azért, hogy visszamehessen az egyetemre, és a színházba...alja hozzáállás...
karma1
Most jelent meg a neten, hogy a blikk allitolag tudja : marton bocsanatot kert! Csak nem lehet megnyitni - szerintem eg a vonal.
picike1
@karma1: a müvészi alkotásokra a magyar társadalomban oda kéne figyelni és nem taposni mert nem sok aki alkotni is tud ! hiába akarnak alkotni ha nem képesek rá . az alkotásokat meg kell becsülni az 50 évnyi munkáját a Martonnak
picike1
közületek aki nem bünös az dobjon rá követ ! mondá jézus a példabeszédben . és ki az ki a földön nem bünös ??? irja le !!!
karma1
@picike1: Olyan nincs... Mindenkinek van valami kis stikli az eleteben, meg akkor is, ha ezzel masokat nem bantott meg.
picike1
@karma1: tudom én" bünösök közt első vagyok én uram " igy van ez !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.