A színésznő elfogadta Marton László bocsánatkérését, de a zaklatások megállítását továbbra is nagyon fontosnak tartja.

Sárosdi Lilla az ATV Egyenes Beszéd vendége volt, ott beszélt arról, hogy érzi magát a bocsánatkérés után, miközben újabb két nő állt elő azzal, őket is zaklatta Marton. Szerinte a társadalomnak tudnia kell különbséget tennie közeledés és zaklatás között, illetve szükség lenne egy paradigmaváltásra is.

Sárosdi Lilla emelte a tétet: álljanak elő azok, akik tudtak Marton ügyeiről!

Fotó és nyitókép: youtube

A színésznő úgy véli, most azoknak is elő kellene állniuk, akik tudtak arról, hogy mit csinált Marton László. Amikor Rónai Egon megkérdezte, hogy tudott túllépni a húsz évvel ezelőtt történteken, azt felelte, az évtizedek alatt sem tudott túllépni a történteken, nem múlt a fájdalom és a megalázottság – írja a hvg.hu.

Beszélt arról is, hogy a szexuális zaklatás általános a kollégák között, de sokan olyanok írtak neki a napokban, akik nem akarják felfedni a személyazonosságukat. Ő maga is több zaklatóról hallott. Az áldozathibáztatásról azt mondta, az nem segít a feldolgozásban, ha a társadalomban sokan úgy gondolják, az áldozat tehet arról, ha egy ilyen dolog megtörténik.

Az áldozat nem lehet hibás

– mondta.

Sárosdinak hiányzik a szolidaritás a színházi szakmából, de most már szeretne a családjával foglalkozni, mert az „kicsit szétesett az utóbbi időben.” Ahhoz nem érzi magát készen, hogy tovább vigye a zaklatás ügyét, azonban abban szeretne segíteni, hogy az áldozatokat szakemberekhez irányítsa.

(hvg.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Equus1: Az egesz ugy volt gennyes, ahogy van: az elso nyilatkozataban azt mondta Sarosdi, hogy egy csomo ember van, akik ot tamogatjak.
Ja? Hat teljesen nevtelenul en is olyanokat tudnek rajta tamogatni, hogy a fal adja a masikat! Es a masik, amirol valoban nem esett szo: (@Mirabilis irja nagyon talaloan) MEGPUSZILTA???
Mert ha akkor a mutogatasig jutott csak Marton, akkor ezt azt jelenti, hogy egy "mutogatos"-tol ennyire folhaborodott??? HUSZ EV UTAN???
Szetesik a csaladja" Tenyleg? Arra nem gondolt, hogy elobb egyeztessen azzal a masik 7 bigevel, hogy ADJAK A NEVUKET, mert kulonben az egesz nem mas, mint egy nyilvanossagra kerult szinhazi pletyka? Ugyanis ami nev nelkul kering, azt pletykanak hivjuk, de hogy a nyilvanossagra leptek vele, igy karaktergyilkos ragalom, es a legcsunyabb modban eloadva...
Nem artatlan Marton, de ossze sem lehet hasonlitani weinsteinnel, de persze Magyarorszagnak szuksege van mindenben a majmolasra: terrorcselekmenyek mashol? Terez koruti robbanto! Elnokok elleni merenylet? oreg fegyvergyujto bacsika orban eletere tor! Kulfoldi kembotrany? Kis Bela! es hat weinstein? Marton!
Nekunk MUSZAJ majmolni mindenben a nyugatot, hiszen mar mindenki a magyar peldat koveti...
Szanalmas kis senki marad Sarosdi tovabbra is, mint 2 hettel ezelott volt: de majd a ferje szerez neki szerepeket, csak nem tudni, hogy lesz-e ember, aki kivancsi lesz ra...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ittott
egyre mocskosabb ez nő. karaktergyilkos ribanc.
Klubtag
@ittott: ...évek óta látja, hallja a mindennapi életben, hogy milyen kifizetődő is lehet ez a módszer, miért lenne EZÉRT ribi. Az eljárás hazai könyörtelen alkalmazói az ilyen karaktergyilkolászós mocsokságaiknak köszönhetően - negyedik választási ciklusukra készülnek. Érdekes, hogy az nem veri ki ennyire a biztosítékot...a szenny már csak olyan, hogy mindenhova beszivárog. Megállítani csak egy alapos nagytakarítással lehetne.
Klubtag
helyesbítek: választási = kormányzási
ittott
@Klubtag: sajnos igazad van. ennyit a becsületről.
Pálinkás Pál
A videót elnézve inkább örülnie kellett volna!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.