Darabonként nettó 5,7 millió forinttal került többe az idén egy kocsi. Nem tudni, hogy miért. Az idén csaknem egymilliárd forinttal drágábban sikerült mentőautókat vásárolnia közbeszerzés keretében az Országos Mentőszolgálatnak, mint tavaly. Darabonként nettó 5,7 millió forinttal került többe egy kocsi most, hogy a Belügyminisztériumhoz (BM) köthető cég is részt vesz az üzletben – tudta meg a Magyar Nemzet. A lapunk által megismert közbeszerzési felhívás és végleges adásvételi szerződés szerint ráadásul tavaly 80 mentőautót vásároltak, míg az idén a dokumentumok már 169 járműről szóltak, tehát több kocsit vettek, darabonként jelentős áremelkedéssel.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Neeeeeeeeeem tuuuuuuuuuuudni??? Van, aki nem tudja?
papa.49
A fülesbögre és csapata belecsapott a lecsóba !!!
cikicakk55
Miért,miért? Kell a pénz a Belügyminisztériumnak is. Lehet,hogy semmivel nem tud többet,mint a tavalyi,lehet,hogy nem is fér el több műszer,nem baj,lényeg,hogy jóval drágább lett,így a bársonyszékben ülők is hozzájuthatnak egy kis cafetéria pénzhez.Mondjuk halvány lila ibolyám sincs,mi a köze a belügynek a mentőautókhoz? Az egészségügynek igen,azt megértem.Átakarnak alakítani pár mentőautó rendautóvá?Kevés rendőrautót kapott a belügy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.