A publicista a soroksári nemzeti konzultáción vett részt, ott viccelődött a molesztálással.

A Marton-ügy áldozatainak kigúnyolásával szórakoztatta közönségét Bayer Zsolt publicista. A  soroksári nemzeti konzultáción Németh Szilárd Fidesz-alelnök vendége volt.

Zaklatással poénkodott Bayer Zsolt

Fotó és nyitókép: youtube/echo tv

Beültünk a színházba, föl a kakasülőre a sötétbe, kezdődött a darab, és Marton László megfogta a kezem, és a sliccére rakta. És én olyan rémült lettem, hogy egész előadás alatt fogtam. Mondtam Barnabás barátomnak, éppen olvastuk együtt, azt mondta, Jézus Mária, vajon a szünetbe elengedte?

- kacagtatta meg közönségét Bayer Zsolt.

A botrány még mindig nem csitul, Sárosdi Lilla szerint jó volna, ha előállnának azok, akik tudtak mindent, de nem szóltak, férje, Schilling Árpád pedig pszichológust javasol Martonnak.

(HírTV)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Németh Szilárd VENDÉGE Bayer Zsolt.
Aki ennél röhejesebbet tud kitalálni, az jelentkezzen. Talán még a Kupakos kellett volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Eladott Ország: Jaj ez nagyon tetszett! Húúúú de jó lenne már ha ott tartanánk.Ezek a szép fiúk gyorsan letörölnék a gúnyos vigyort a pofájáról.Alul szélesebb lenne mint felül.
cikicakk55
@csipetke: Tudod én melyik reklámtól tudok kiakadni? Amit mostanában nyomatnak,de nagyon.Neked 7000, neked is Neked is 7000 hoztam 7000-et.stb Na attól a figurától és a hangjától sikitófrászt tudok kapni. Még jó,hogy van némítógomb a távkapcsolón.
csipetke
@cikicakk55: Bakker!Az engem is rohadtul idegesít,de nem 7000-et kínál a nyomorult,hanem 70000-et.
Sámannus
@csipetke: Hol hordta volna ki a szájában?
Klubtag
Úgy-e nem hitte komolyan senki, hogy ez a genetikai selejt megváltozott. Hiába próbálta becsapni a közvéleményt avval a bizonyos Gösser étterembeli kávézással a vele szemben más véleményt megfogalmazók társaságában. Média-hecc volt semmi más.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.