Az első jelentések szerint a sofőr is bent volt a buszban.

A január 20-i balesetben összesen 18 ember vesztette életét.

Megdöbbentő állítás az olasz hatóságoktól: kimászott a veronai busz sofőrje a baleset után

Fotó és nyitókép: Facebook

Mint a Propeller is megírta, a szülők nemrég jutottak az olasz nyelvű hivatalos dokumentumhoz. Ebből több, eddig nem ismert, megdöbbentő részlet is kiderül.

A legmeglepőbb az, hogy a buszt vezető sofőr, V. János nem veszítette el az eszméletét az ütközés után: ki tudott jutni a buszból – írja a Borsonline. A kiérkező rendőrök az autópálya mellett találtak rá. A jármű lángolt, a vezető pedig néhány méterre előtte állt, a sztrádáról a hídra felvezető kijáró elején. Eszméleténél volt, ám rázkódott a félelemtől és a kétségbeeséstől. Hallhatta a gyerekek halálsikolyát, láthatta, ahogy próbálnak menekülni, ám a tűz rendkívüli gyorsasággal emésztette el a járművet. Tudhatta, 54 utasa küzd az életéért az égő koporsóban. Sokkos állapotba került, segíteni ezért nem tudott.

A járőröknek azt sem tudta megmondani, hogy ki ő.

Száznyolc­vanöt centi magas, testes alkatú férfi, körszakállal. Feje vérzik, homlokán mély vágás látható. Állkapcsa is megsérült, néhány foga kitört. Fejét a szélvédő, jobb lábát a karosszéria egyik eleme találta el. A mentő a veronai idegsebészetre szállítja – írták a rendőrök a jelentésükben.

V. János vélhetően a sokkhatás és sérülései miatt nem volt beszámítható állapotban.

(Borsonline)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Ja, már a Bors is hozzá fér a legújabb hírekhez. Megírja, hogy a sofőr sem tudott segíteni az utasain. A tulajról, és csínytevéseiről úgy hallgatnak, mint aki beszart. Igen és Csíszár Jenő olasz szinkron mutogató is a feladata magaslatán volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@elnyomott: "egyébként azzal teljes mértékben egyetértek, hogy sokkal többen mulasztottak, mint amennyi valóban meg lett említve."legfőkképp ezt akartm írni, Bár itt többről is szó van. Egy ujág TULAJDONOS VÁLTÁS UTÁN MÁR TEREL IS. Nékem ez jön le a BORS-ból
F_Viktor
@Sámannus: Legyünk objektívek, határokon nincs kötelező műszaki állapot ellenőrzés, a póttartályt műszaki vizsgán kellett volna kiszűrni. Persze erre az alaklomra ki szokták azt szerelni...
Másik dolog, hogy abban az időben még nem csiszár volt a konzul.
papa.49
@F_Viktor: Azt se feledd el a cég saját maga vizsgáztatta a saját buszait is, mert a telephelyen van vizsgabázis !!!
Kíváncsi lennék az egykori Mozaik utcai vizsgabázis szigorú vizsgáztatója a Erdei Nándi mit szólt volna ehhez a buszhoz, szerintem még a telephelyről is kivágta volna egyből !!!
Sámannus
@F_Viktor: Igen ám ilyen tartályban bármit is lehet szállítani.sajnos akik a törvényt alkalmazzák elnézőek voltak.
Én hagynám, hogy az állam magyarázza meg ki hibázott, és vonja felelősségre. Ha ezt nem teszik, holnap elindulnak ilyen buszokkal ismét.
papa.49
@F_Viktor: @Sámannus: Én a tűz hevességéből következtettem arra a tartályban a gázolajnál sokkal gyúlékonyabb valami lehetett !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.