Ha Navracsics Tibor uniós biztosként azt állítja, hogy a terv nem létezik, az is újabb bizonyíték arra, hogy van. Ki érti ezt?

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken ismét a Kossuth rádió 180 perc című műsorának adott interjút. Amikor a riporter arról kérdezte, hogy az uniós biztos, Navracsics Tibor azt állította, hogy nincs is Soros-terv, legalábbis az Európai Bizottságban ő ilyenről nem tud, a miniszterelnök elmondta, hogy ez is egy bizonyíték amellett, hogy meg kell tudni, hogy létezik-e ilyen terv. 

Orbán Viktor olyat mondott a Soros-tervről, mint még soha

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A riporter szóba hozta azt, hogy Navracsics szerint nincs is Soros-terv, majd feltette a kérdést, hogy ki az aki együttműködik a rendszerrel. Erre Orbán így válaszolt: 

Hát ezért, látja! Még ő sem tudja, tehát ez annál is inkább amellett érv, hogy tudjuk meg.

Mindezt azután mondta, hogy részletesen beszélt arról, hogy a "Soros-hálózatnak" kiterjedt befolyási övezete van az Európai Parlamentben és az Európai Unió más intézményeiben, és a hálózat célja egy kevert népességű Európa létrehozása és a migránskérdésben vele szembenálló magyar kormány elítéltetése.

A kormányfő úgy fogalmazott, hogy a szervezet tagjai Brüsszelben azért dolgoznak, hogy „a bevándorláskérdésben a Sorosékkal szemben állást foglaló magyar kormányt megbélyegezzék, és kényszerítsék arra, hogy változtassa meg a migránspolitikáját. 

A teljes interjút ezen a linken lehet meghallgatni.

(444.hu)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na ácsi bazdmeg! Egész eddig ezt pofázzák, hogy Soros terv így meg úgy most meg azt se tudják van-e? Meg akarják tudni létezik-e? Fidesz fanok akik it ezt megzabáltátok...hogyisvanez?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Szerencsétlen picsagyümölcs most akkor van, vagy nincs, már a saját hazugságaidba is belegabalyodsz mint a kismacska a pamutgombolyagba !!!
cikicakk55
Viktor! Jobban jársz ha önszántadból bedobod a töröl közőt. Fogyatékosokkal dolgoztam évekig,de több mint a felének jobb volt a logikája és következetes magatartása mint neked. Ha mákod van akkor nem sittre kerülsz életed végéig,hanem diliházba,de államiba és nem magánba. Ott is megfognak dugni,de nem annyian mint a sitten. A vagyonod meg nem a rendőrök verik ki belőled,hanem önként dalolva fogod elmondani az össze kis bankocska nevét. Meg van rá a módszerük és Polt barátod sem tud majd segiteni,mert az egész slepped a vejeddel és Récsör lánykáddal eyütt a rendőrségi dalárdába fognak több szólamban énekelni. Látod,jobb lett volna ha csak annyit lopsz mint az elődeid.
Desischado
@a helység kalapácsa: A próféta szóljon belőled!!! De mikor, könyörgöm?!
Majd egy éve plakátolják, konzultálják súlyos milliárdokért a soros terve elleni dolgokat, erre ez a bélféreg bevallja, hogy nincs is soros terv?! Akkor mire ment el az a rengeteg pénz?! Ergo, hazudtak, mint mindig! Ez bőven kimeríti a hazaárulás, hűtlen kezelés vádját! Gratula minden fidesz birkának, hívőnek, hogy egy ilyen aljas, hazug bandával tartanak! Nem igaz, ami itt folyik, de meddig még?! Az ellenzék mit csinál?! Ezt kellene ezerrel meglovagolni!

@cikicakk55: Drágám, csak itt tartanánk már! Életem legboldogabb napja lenne!
tudode
Átlagemberek szintjén ez a SOROS TÖRTÉNET szélhámosság, az ő szintjükön JÁR, meg a SZÁJUK!!!
.
A zemberek EMLÉKEZETE rövid, de a VILÁGHÁLÓ megörökítette, azt, hogy még az ÖRÖMLÁNYOKNAK is becsületükre válna az, hogy milyen GÁTLÁSTALANOK a korábbi KITARTÓJUKHOZ:
.
Egy kis összefoglaló dióhéjban:
.
---- A Fidesz és a Soros-támogatások
-----Külföldi pénzből fölépítve
magyarnarancs.hu/belpol/kulfoldi-penzbol-folepitve-103487
.
----- Ennyit kapott Sorostól Orbán és a Fidesz, mikor igazán kellett
magyarnarancs.hu/belpol/ennyit-kapott-sorostol-orban-es-a-fidesz-mikor-igazan-kellett-103546
.
Féltékenyek ezek, v mi a gázgéza nem csak Sorosra, Simicskára is, mert befagyott az INGYEN LÓVÉ???
papa.49
@Desischado: Azt mondják ,,minden könyvnek van utolsó lapja,, ennek is lesz !!!
kiscsillag66
@justhpeter: Már régen! Ahogy itt a fotón kinéz, nem merem leírni, minek látom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.