Gyurcsány Ferenc nem érdekelt egy új korszakban, azt a régi korszakot akarja visszaállítani, amiben "Orbán és Gyurcsány váltott műszakban fosztja ki az országot" - írta az LMP péntek délutáni közleményében, amely egy csütörtök esti televíziós vitára reagált. Az ellenzéki párt közleménye szerint a vita is bebizonyította, hogy Gyurcsány Ferenc DK-elnök “elvesztette józan ítélőképességét”, mikor élő adásban azt állította, hogy az LMP nem ígér korszakváltást. Az LMP keresi az együttműködést azokkal az emberekkel és pártokkal, akik részesei akarnak lenni az új korszaknak, de elutasít minden rossz vitát, hamis szembeállítást és nyomásgyakorlást azoktól, akik csak a hatalmukat akarják átmenteni. 2018-ban új korszakot kell kezdenünk, mert ez az egyetlen útja a kormányváltásnak, az LMP pedig minden döntését ennek érdekében hozza meg – áll a Kanász-Nagy Máté LMP-szóvivő által jegyzett közleményben.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
" A lömöpö keresei a zegyüttműködést ...a zemberekkel". :) :) :) Orbánnal már megtalálta.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Nem "elvesztette", neki sosem volt más terve, mint hogy megússza azokat a bűncselekményeket, amiket az ő miniszterelnöksége/Pártvezetősége idején követett el az MSZP és vele összejátszva a Fidesz!
A közös bűncselekmények tartják az ő maffia szövetségüket össze!
Clavigo
" A lömöpö keresei a zegyüttműködést ...a zemberekkel". :) :) :) Orbánnal már megtalálta.
Béla333
@Clavigo: 19.08
Megint hamisítasz? Az eredeti nyilatkozat így hangzik:

"Az LMP keresi az együttműködést azokkal az emberekkel és pártokkal, akik részesei akarnak lenni az új korszaknak, de elutasít minden rossz vitát, hamis szembeállítást és nyomásgyakorlást azoktól, akik csak a hatalmukat akarják átmenteni"

Ez ugye nem az, amit te akarsz sugallni!
Alamuszi, hazudozós DK-s vagy! De ez nálatok már az alap, igaz?
Béla333
@Equus1: 19.14
Mert Orbán ellen küzd?
Neked jobb lenne, ha szekszárdi borospincékben egyeztetne a Fideszesekkel, mint ahogy Gréczi tette?
Fogalmad sincs hogy mit is jelent egyenes jellemnek lenni, igaz?
A DK-nál csak az alamuszi, a Fidesszel összejátszó hazug politika az, ami elfogadható!
Igaz, fanatikus DK-s?
Clavigo
@Béla333: :) :) :) :) Nem vagyok DK-s,,legalábbis a Te fogalmaid szerint..:) :) De kezdek már "hányni " a tusványosi,,és a 2/3-os szavazásokba besegítő Széltyúktól és pártjától...Bernike,,mintha meg lenne zakkanva,,mióta miniszterelnök -jelölt lett...Lehetne szerényebb is.
Béla333
@Mirabilis: 19.27
Remélem tudod értelmezni a leírtakat!
nol.hu/belfold/20110905-gyurcsany_leintette_kokat
"Gyurcsány Ferenc: az akkori miniszterelnök arra utasította az akkori gazdasági és közlekedésügyi minisztert, hogy ne erőltesse tovább az autópálya-építések alkufolyamatai kapcsán az átláthatóságot – derül ki a budapesti amerikai nagykövetség 2006. novemberi táviratából.
A Wikileaksáltal nyilvánosságra hozott, titkos jelzettel ellátott nagyköveti levél szerint ezt Kóka mondta el bizalmas jelleggel April Foleynak, az akkori budapesti amerikai nagykövetnek. Kóka szerint Gyurcsánynak, illetve közvetve neki az MSZP tagságából érkező intenzív nyomás miatt kellett visszavonulót fújni az autópályaügyekben. Dacára annak, hogy Kóka szerint az autópálya-szerződések átláthatóságának az erősítésével addigra sikerült negyven százalékkal lejjebb tornásznia a kivitelezési árakat."

Tehát:
- Mennyi lehetett a normális ár, ha Gyurcsány akkor állította le Kókát, amikor az már 40% lefaragásnál tartott?
- Miért állította le Kókát ebbéli munkájában?
- Mennyi pénzt fizettünk ki addig, amíg Kóka nem kezdett el dolgozni?
- Hol van ez az ellopott pénz?
- Tett-e bármit is Gyurcsány az ellopott/feleslegesen kifizetett közpénz visszaszerzéséért?
- Ha nem tett, miért nem tett?
- Tett-e feljelentést a bűncselekményt elkövetők ellen? Ha nem, miért nem?

Na ez a gond veletek DK-s fanatikusokkal, hogy ilyenkor szoktatok pánik szerűen elmenekülni, ugyanis ez egy védhetetlen dolog! Bűncselekmény!
Béla333
@Clavigo: 19.31
Ne tagadd le!
Ugyan olyan jól hamisítasz, hazudsz, mint ha DK-s lennél!
adrenalink
@Clavigo: Bolond lyukból bolond szél fúj...
Clavigo
@Béla333: :) :) :) :) Bélám,,lesz rajtad kívűl szavazója a Széltyúknak ??Vagy csak Ti lesztek,, összesen,,333-an ??? :) :) :) :)
Manhattan
Megsértődött az LMP társelnöke, úgy látszik semmiféle ellentmondást nem tűr. Ha Gyurcsány Ferenccel érdemi vitát akar, még tanulni, nőni kell. Kedves forgóSzél kisasszony! Amig Schiffer András utódja szeretnél lenni, addig mondj le mindenről! Ugyanis maradsz az 1-2 esetleg 3%-on! Téged Orbán is lenéz, úgyhogy ez nem jó buli+ Csak szólok! ))
solidedge
Változott a választás tétje. A Fidesz mindent einstandolt, így a soron következő hatalomra jutóknak már nem jut semmi. Ha tetszik nekik ha nem, korrupció mentességre vannak ítélve. Így már nem is törekednek győzelemre.
Béla333
@Mirabilis: 19.46
Bármelyik kérdésemre tudsz választ adni?
Vagy a párbeszéd nálad úgy működik, hogy kérdezni csak neked lehet?
Manhattan
Keményen osszátok csak Szél kisasszonyt, hisz közszereplő, mindent el kell viselnie. Csak az a kár, hogy lepereg róla!
Equus1
@Béla333: 19.28 Bejla. Itt-ott sajnállak is. Próbálkozol, próbálkozol... A nagy igyekezetben tényként állítasz ostobaságot is. Mint pl. Gréczyről most. Talán rokona vagy reb Schiffernek, eselteg pénzért csinálod... nem jól, az biztos.
Te elszántabb lennél, mint a halottlátó budai? Okosabb is vagy tőle, nyilván. Több a rendelkezésedre álló eszköz is, ÁSZ, MNB stb. Hát, ha ennyire okos és jól felkészült vagy, miért is nem te teszed meg a feljentésedet? Reb schiffer már bepróbálkozott, neki nem sikerült. Hátha neked menni fog és még talán kapsz érte 30 ezüstpénzt is.
Béla333
@Manhattan: 19.52
Mi vagy te? A DK mocskolódók és a háttérben magán üzenetekben őket uszítók karmestere?
Beszélj a saját nevedben szemét kis Gyurcsány fan!
a helység kalapácsa
dk-mszp a régi szart hozná vissza.
Szabadulni kell tőlük!
A hozzájuk betagozódó párbeszéddel, együttel együtt, akik ÉVEK ÓTA nem tudták növelni a támogatottságukat, akik még mindig 1-2 százalékon állnak.

Ha tetszik, ha nem, csak a Jobbik, meg az LMP tudnák megújítani a magyar közéletet.
Nem Szél Bernadett, meg Vona miatt fog bukni az, hogy kormányváltás legyen, hanem a beteg, hataloméhes gyurcsány, meg a szedett-vedett mszp miatt (akik a szedett-vedettségüket azzal próbálják magyarázni, hogy ez/az egy olyan párt, amiben mindenkinek lehet önálló véleménye - mindenesetre, akinek különvéleménye van, azt kirúgják, lásd Nyakó példáját).

(Levélben) szavazóként, le akarom váltani ezt a teljesen lealjasult orbán rendszert, de nem tudom kivel lenne ez lehetséges.
Szavaznék, de nincs kire...
Az agyam eldobom, nem hogy Európában, de az egész világon nincs ilyen!
relatív
Jó lenne, ha észre térnének a mézesmadzagon csüngők, és észrevennék azt a koppanást, amikor leesnek a Földre !

Az a látomás, melyet a most IS egy két százaléknyi támogatással bíró csoportocskák a kormányváltást vizionálva csalogatják az embereket, csak a regnáló talpát nyalogatják az esetleges alamizsnaként járó támogatásért... IS !
Béla333
@Equus1: 19.53
Sajnálni ne ngem sajnálj, hanem a saját sötétségedet.
Hogy vagy olyan hülye, akit egy ilyen maffia alvezér, mint Gyurcsány így meg tud vezetni!
Gréczi szekszárdi kirándulását megírta egy csomó hírportál, lehet, hogy pont ezt ne olvastad volna?
Az meg hogy a szeretett vezetődet nem csukták még le, azt ő is Poltnak köszönheti, hiszen Orbánnal közösen betonozták be a jelenlegi pozíciójába.
Meg is szolgál érte! Ezért van még szabadlábon Gyurcsány!
relatív
@a helység kalapácsa: ... a mintegy félszáz pártból egyik sem nyerte el támogatásod, így biztos, hogy nagyon hiányzik az az 501. párt, amit - nyilván - Te vezetsz, ez a divat széles hazánkban...

Rajta...
Equus1
@Mirabilis: a mi Bejlánk egy fizetett provokátor. Üres fejű, csak az újsághírekre támaszkodik. Írja a magáért egy olyan helyen, ahová nem való. Nekem mától nem létezik.
Béla333
@Mirabilis: 20.02
Te honnan veszed, hogy nem loptak el semmit azzal, hogy ha 40%-al felülszámláznak egy állami beruházást?
Igen! A Fidesz egy-kettő-tíz nagyságrenddel többet lop, mint a korábbiak, de azért az autópályák felülszámlázása is száz/ezer milliárdos nagyságrendű!
Mi lenne, ha egy pártoktól független vizsgálóbizottság kivizsgálná ezt? Mondjuk egy Uniós felkért független vizsgálóbizottság?
Ha már Polt hárít ebben az ügyben is?!
Béla333
@Equus1: 20.07
Nem viseled az igazságot, igaz? Ez a demokrácia DK módra?
Valahogy azért túl fogom élni, hogy ha nem írogatunk egymásnak.
Eddig sem voltál képes értelmes párbeszédre, csak az LMP mocskolódás ment neked!
Azért, ha hazugságon kaplak, azért ha megengeded (vagy ha nem, akkor is) azt szóvá teszem!
Béla333
@Mirabilis: 20.02
Vagy mi lenne, ha egy független vizsgálóbizottságot kérnénk fel arra, hogy ugyan vizsgálja már ki a 4-es metró korrupciós ügyét!
Hogy miért is kell százmilliárdokat visszafizetni az Uniós pénzekből?
Vagy ez is egy olyan ügy, amiben érintett a Fidesz is és az MSZP/Gyurcsányék is?
Nem szeretnél tisztán látni a közpénzek ilyen lenyúlásában?
Ilyen bűncselekményekről ne is beszéljünk, csak mert mindkét maffia oldal érintett?
Azokat kell mocskolni, ekézni, akik ezen ügyeket nyilvánosságra szeretné hozni? Aki fellépne az elmúlt évtizedek MSZP-Fidesz közös maffia ügyei ellen?
Féltek, hogy mi derülne ki?
Béla333
@Mirabilis: 20.21
Nem a te dolgod (vagy az enyém) az ellopott érték alapján olyan "igazságot" tenni, hogy az egyik bűncselekmény elítélendő, mert ő X-et lopott, de a másikat meg fel lehet menteni, mert X-1-et lopott csak!
Ez egy független igazságszolgáltatás és egy független bíróság dolga lenne.
Ha egyáltalán tudjuk még, hogy ez mit is jelent, hiszen ezeknek az általad is védett politikusoknak köszönhetően már 30 éve nem működik Magyarországon független, pártatlan igazságszolgáltatás!
Ebből már elég!
Manhattan
@Clavigo: Ebben a nőben nincs tartalom, azért személyeskedik és hablatyol érdemi vita helyett. Múló fuvallat lesz csak a politikában.
Béla333
@Manhattan: 20.53
Be vagytok szarva egy ilyen gyenge nőtől?
Ha valóban olyan semmi, ahogy beállítjátok, akkor mit foglalkoztok vele?
Vagy mégiscsak tartotok tőle, mert nem sikerült a maffiába betagozni őket? Még a végén ha kormányra kerülne kiteregetné az elmúlt évtizedek Fidesz-MSZP/Gyurcsány közös lenyúlásainak a dokumentumait? Ami ha börtönnel az elévülés miatt esetleg nem is járna, de a választók nagyon dühösek lennének, hogy ennyire hülyének vették őket az elmúlt kormányok idejében?
Ezért ilyen agresszív, mocskos a DK támadása az LMP ellen?
a helység kalapácsa
@relatív: Mi van?
De kérdezhetném úgy is: What?

Nem értem, mit próbálsz nekem tulajdonítani, a számba adni (ez egy magas labda, ha süldő vagy, akár le is csaphatod).
Semmit nem vezetek, sőt, meg sem próbálok, mert tisztában vagyok a korlátaimmal.
De a szeretteimnek szeretnék jó, jobb életet, egy fejlődő, virágzó országban, akik, ha bekapcsolják a TV-t, nem lepukkant, agyilag zokni húgyagyúak gyűlöletkeltő ömlengéseit kell látniuk, hallaniuk
Más országokban is van migránsprobléma (ténylegesen), de ettől függetlenül fejlődik az országuk.
Nálunk CSAK a migránsprobléma van (ahol valójában egy migráns sem akar maradni, mert olyan szar itt), és ennek az álbalhénak az árnyékában mindent szétcsesznek - a hatalomért, a pénzért.
Béla333
@Mirabilis: 21.21
Ki beszélt itt a mai napról?
Senki sem olyan hülye, hogy egy független (akár Uniós) vizsgálóbizottság felállítását várja a Fidesz kormány alatt! Ők is mindent elkövetnek egy ilyen bizottság felállítása ellen, csakúgy, mint a másik oldal (MSZP,Gyurcsányék)!
Ezért ellenség nekik az LMP, mert ők ki szeretnék vizsgáltatni az elmúlt évtizedek politikusi bűncselekményeit!
Sámannus
jó van Béci leülhetsz. Nem kell erőlködni
Béla333
@Mirabilis: 21.28
Szerintem meg te nem fogod fel hogy azzal, hogy pl. a közpénzből végzett autópálya építéseket akár 40%-al felülszámlázták, akkor azzal 40%-os kárt okoztak az országnak. Ez még a 2006-os cikk szerint is többszáz milliárdra rúg:

nol.hu/archivum/archiv-415128
„Öt év alatt több mint 850 milliárd forintot költött a magyar büdzsé autópályák építésére. Egyre több jel mutat arra, hogy az elkészült és az épülőfélben lévő gyorsforgalmi utak 250-300 milliárd forinttal olcsóbban is elkészülhettek volna. Kérdés: ki a felelős a gigantikus állami pazarlásért?”

Mit is nem értesz ebből?
Vagy egy másik, a "virágok és madarak" történet:
"Az egyik olyan eset, amivel kapcsolatban több forrásunk is egybehangzóan állította: minden magyar párt érintett volt, ezért is ült el hamar a botrány idehaza. A "Strabag-ügy" nem is Magyarországon pattant ki: a 2006-os osztrák parlamenti választások idején számolt be a Profil osztrák magazin arról, hogy a Strabag üzleti előnyszerzés céljából magyar pártoknak adott adományokat eurómilliós nagyságrendben, egy PR-cégen keresztül. A lap szerint az Eurocontact nevű cég 2003-2005 között szisztematikusan kereste meg a magyar parlamenti pártokat, a dokumentumokban az M5-ös, M35-ös, M0-ás, M7-es autópályákról, a 4-es metróról és egy budapesti kórházról volt szó. A Strabag ebben az időben több ezekhez kapcsolódó közbeszerzésen nyert megbízást. A Profil azt írta, az akkor kormányzó MSZP-SZDSZ között egy 11 millió eurós adományt 8-3 arányban kellett elosztani (ez volt a híres Blumen, Vogel, azaz virágok és madarak minősítés), a kórházépítés kapcsán pedig a Fidesz budapesti szervezetének jutott állítólag pénz. A magyar pártok egyhangúlag minősítették "az osztrák politikai folklór részének" az ügyet."
hirszerzo.hu/hirek/2010/9/28/20100927_partok_korrupcio_kampanyfinanszirozas

Folytassam a Gripen üggyel, vagy a Fidesz-MSZP közös parkolótársaságok ügyével, vagy más hasonló száz üggyel? Most már kapisgálsz valamit?
Béla333
@Mirabilis: 21.28
És hogy milyen volumenről beszélhetünk? A 2010-es magyar államadósság két és félszersét szivattyúzták ki az országból!:

"A teljes államadósság két és félszeresét tüntették el
Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek.
...Ebből a szempontból új megvilágításba kerülhet a magyar adósságválság: valóban nem lett volna szükség IMF-re és uniós mentőövre – de Bokros-, Gyurcsány- és Orbán-csomagra sem –, ha a politikai elit az elmúlt 20-25 évben hatékonyan fellép az országkárosító jelenséggel szemben, nem pedig lepaktál vele és teljes mellszélességgel kiszolgálja azt. "
hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

És akkor még mennyi lehet a 2010 után kiszivattyúzott pénz?
Béla333
@Mirabilis: 21.45
Tényleg! Hogy megfogtad a mondandóm hibáját! Nem 30 éve tart a gengszterváltás, hanem 27 éve! Igazad van!
Béla333
@Mirabilis: 21.47
Gyerünk, írjad! Nehogy azt gondold, hogy egy pillanatig is védem a Fidesz/Orbán disznóságait.
Sem az övékét, de a másik oldal, a maffia másik felének a disznóságát sem!
Béla333
@Mirabilis: 21.50
Ebben is igazad van! Ez IS bűncselekmény!
Béla333
@Mirabilis: 21.50
De egy állami autópálya díját 40%-al megemelni, azt a pénzt különböző csatornákon párt/magán pénzzé alakítani és azt az ellenzéki Fidesszel elosztani, hogy ők is fogják be a szájukat, nos ez is bűncselekmény!
Béla333
@Mirabilis: 21.56
Tévedsz, ha azt gondolod, hogy én nem gondolom mérhetetlenül nagy mocskosságnak azt, amit a Fidesz az országgal tett, de még ez sem menti fel a másik oldalon a köztörvényes bűncselekmények elkövetőit!
hetöndöe
Mentek ti a levesbe köcsög LMP.Aki egyszer kitárja a karját Qrbán halálos ölelése felé,az többet nem szabadul.
karma1
@Equus1: Tudod, Greczynek lattam azt a videointerjujat, amiben elmondta, hogy az emlitett idopontban Budapesten volt, a szekhazuk kozeleben, es jo par kulteri kamerafelvetele van errol, amit a kornyezo cegektol bekert, es ahol az lathato, hogy egy parttarsnojevel beszelgetve setalnak az utcan. Kalman Olganak leesett az alla, hogy milyen termeszetes bizonyitekot ta'lal Greczy, es hogy ebbol mekkora feljelentes lesz ragalmazasert Greczy reszerol. Az allitolagos szemtanu meg azt is allitotta, hogy Greczy Zsolt szemuvegben volt, amire Olga is rakerdezett, es amire Greczy mondta, hogy szerencsere soha eleteben nem kellett szemuveget viselnie. Erdekes modon nem elerhetoek mar a komment-folyamok, amik a FB-rol lettek kiirva, de Greczy perelni fog... Kellett ez a szekszardi mszp-nek?

24.hu/belfold/2017/10/17/egyszerre-targyalhat-es-pereskedhet-az-mszp-es-a-dk/
Equus1
@karma1: látod, ez a csökött agyú Bejla meg a vádaskodást tényként kezeli. A szekszárdiak meg elég furán viselkednek.
terlasz
@Béla333: Ne erőkögggyé mán Bélám! Ha Gy. bűncselekményt követett volna el, akkor már rég börtönben ülne, de egy egész fideszes siserehad szorgos munkája sem volt képes elérni ezt a nagyon áhított célt. A nagyon hiteles LMP - a jövő záloga - pedig Orbán lekötelezettje, emlékezzünk csak a szavazócédulák ügyére. A folyamatos különállásukkal is Orbánt erősítik. A nagy ellenzéki pofázásuk is csak megtévesztésre elegendő éppúgy, mint ahogy te nyomod itt a hazug félrevezető gyűlöletdumádat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.