Azt mondták, hogy képviselő, csak azt nem, hogy milyen. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Főnökeiket cikizik a TV2 aggódó munkatársai A Fidesszel vitázna a sajtószabadságról a MÚOSZ TV2-vezér: Nem vagyok dermatológus Korábban megírtuk, tizenhét év fegyházbüntetésre ítélte a 2013-ban megölt dunaföldvári vállalkozó gyilkosát pénteken első fokon, nem jogerősen a Szekszárdi Törvényszék. A bíróság a 44 éves Gál Antalt emberölés, kifosztás és magánlaksértés miatt mondta ki bűnösnek. A perben bűnpártolással vádolt két férfi, Szabó József, valamint Gál Roland volt dunaújvárosi fideszes önkormányzati képviselő három-három év börtönbüntetést kapott. A hírről beszámolt a TV2 Tények című híradója is, csak azt felejtették el megemlíteni, hogy Gál Roland melyik párt képviselője volt. A riportot itt nézhetik meg.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bezzeg ha DK-s lett volna,... Mar az oreganyja is pellengeren allna...:o((((
nezelodo
Megszokhattuk már a fideszes szerénységet, elcsendesülést, ha nyakig áll az alkotmányos költség beszedésében visszaosztásában, székházeladásban MANYUP és Kolontár lenyúlásában Mészáros Lenciben, Tiborcban, saját lábán állásban, felházban, és a sok sok mennyi Rolandban az ifjú kiszes demokraták avítt és megvénült keresztény gyülekezete. Na azért egy gyilkosság bevállalásába a létrásék nem állnak bele!
csipetke
Hát persze.Vajna tévéjében nem hangozha el egy szó sem,ami a fideszt bármilyen módon bánthatja.Bezzeg,ha mittomén egy LMP-s lett volna,akkor csak erről szólt volna a híradó.Azért nem nézzük már régóta a tv2-t mert nem tényszerű,és olyan az egész,mint egy választási kampányműsor.Szinte minden történésben benne van,hogy a fidesznek nyalnak ezerrel.Az adómentes kaszinókért nyaljon is ki Vajna minden fideszes segget..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.