Nem annyira érdekel, hogy két minipárt vezetője mit vitat meg egymással, egész mást akarok mondani, a Szél Bernadett Gyurcsány vita egyik tanulsága, hogy Szél demagóg. Milyen erkölcsi alapja lenne Szél Bernadettnek, hogy bírálja a Fidesz kommunikációját, ha közben ő maga ugyanolyan demagóg módon érvel, és tekinti szellemileg nullának a közönségét?

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Sámannus: Csak Schiffer agymenését viszi tovább, és gyanítom, még mindig Schiffer mozgatja hátulról a szálakat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Ez meg Gyurcsány igazi arca: nem akar ő mást, mint mindenkit eltakarítani ezen az oldalon, hogy aztán ő és Orbán egymást kormányon váltogatva békésen rabolják le az egész országot! Úgy ahogy az elmúlt években tették!

"Talán a legfontosabb része az volt a vitának, amikor Gyurcsány Ferenc határozottan kijelentette, hogy a pártja nem fog beállni Szél Bernadett mögé. Ha hozzávesszük, hogy a DK szinte ezzel párhuzamosan mondta ki, hogy nem fognak se közös miniszterelnök-jelöltet, se közös listát állítani az MSZP-vel, akkor látható, hogy Gyurcsány Ferenc semmilyen kormányváltásban nem gondolkodik jelenleg. A baloldalnak mondott terepet akarja megtisztítani a saját maga megdicsőülése céljából."
reflektor.blog.hu/2017/10/27/gyurcsany_ferenc_es_szel_bernadett_eloben_feszult_egymasnak
Béla333
"Gyurcsány Ferenc a vita során többször is kijelentette, hogy nem kellenek nagy fordulatok az ország életében, elegek lesznek apróbb kiigazítások. A forradalmi változások helyett nyugalomra és állandóságélményre van szükség. "
reflektor.blog.hu/2017/10/27/gyurcsany_ferenc_es_szel_bernadett_eloben_feszult_egymasnak

Világos! A DK-nak minden nagyobb dolog rendben van, csak apróbb kiigazítások kellenek...
Béla333
"Talán nem véletlen szokták a volt miniszterelnököt a beteges hazudozó eposzi jelzővel ellátni, hiszen most például az egykulcsos adóval kapcsolatban kummantott egy ordasat. Korábban többször kijelentette, hogy egykulcsos adót akar, most meg kijelentette, hogy nem is."
reflektor.blog.hu/2017/10/27/gyurcsany_ferenc_es_szel_bernadett_eloben_feszult_egymasnak

Ez sem érdekes! A híveknek mindegy hogy mit hazudik, a lényeg, hogy a Feriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Béla333
Bartus a Gyurcsány imádókról:

"Sok vitám volt saját olvasótáborunk Gyurcsány-imádóival is, könyörögvén nekik, hogy ne emberben bízzanak, hanem az igazságban, és az embert az igazsághoz mérjék minden esetben. Ne legyenek elvakultak, ne legyenek bálványimádók, mert ezzel ártanak legtöbbet annak, akit bálványoznak. Politikusból nem szabad celebet csinálni, mert az életveszélyes. Rá nézve is.
A köztünk levő különbség abban áll, hogy én a rosszra azt mondom, hogy rossz, és azért érdemes odafigyelni arra, mert a jóra viszont azt mondom, hogy jó. Ők viszont a rosszra és a jóra egyaránt azt mondják, hogy jó. Ezért a véleményük egy fabatkát nem ér."
nepszava.com/2013/09/velemeny/bartus-laszlo-megint-a-gyurcsany.html

Hát valahogy így!
karma1
Bartus ugy stifetes, ahogy van... O a nagy megmondoember a tengeren tulrol. Kettonk kozott az a kulonbseg, hogy en vegigcsinaltam az emigraciot segitseg nelkul, es latom, hogy az otthon maradottak hova jutnak orban jovoltabol, o viszont az ujsagon keresztul szazezreket probal befolyasolni a szivarja meg a konyakja mellol...
Mar otthon is kezdenek elhatarolodni tole, eddig szinte minden Hocipoben volt egy cikke - manapsag mar oda sem hivjak meg, mert elegge eltavolodott az ellenzektol, meg a hazai napi politikatol. Kb. mint TGM... Regen TGM egy marka volt, biztosutek arra, hogy egy cikk megint hiteles, amit o ir... De mara mar szinte mindenki szamara vallalhatatlan lett...
karma1
stifetes - stiftes , vagyis nagyon hulye...:o)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.