Szörnyűnek tartja a helyzetét, ettől függetlenül szívesen látná bíróság előtt.

Mint arról a Propeller is beszámolt, a Kossuth- és Jászai-díjas rendező csütörtökön közleményben kért bocsánatot azoktól a hölgyektől, akik félreértették a közeledését. Sárosdi azt állította, Marton két évtizede egy autóban orális szexre akarta rávenni őt.

Sárosdi Lilla meglepően nyilatkozott Marton Lászlóról

Fotó és nyitókép: youtube

A botrány kipattanása után Martont kirúgta a Vígszínház, felfüggesztették tagságát a Magyar Művészeti Akadémián, s etikai vizsgálatot indítottak ellene a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. 

A bocsánatkérés után újabb nők jelentkeztek és nyilatkoztak név nélkül, így összesen már kilencen osztottak meg Martonról hasonló történeteket. Sárosdi Lilla mindannyiukat ismeri, napi szinten tartják a kapcsolatot, szerinte mindegyiküktől bátor lépés volt, hogy előálltak, de tudja, ezzel nehéz helyzetbe hozták a közismert rendezőt – írja a Blikk.

Szörnyű lehet neki, átérzem a fájdalmát, hogy 74 évesen kell mindezt megélnie, szembesülni a múltjával, a sorozatos zaklatásokkal. Azt tartanám a legjobbnak, ha ebből bírósági ügy lenne. Én biztos, hogy elmennék tanúskodni, és szerintem nagy erő lenne a mögött a személy mögött, aki beperelné őt

– jelentette ki a színésznő, aki maga nem tenne jogi lépéseket, de egy indulóhoz csatlakozna.

Sárosdi Lilla után többen jelentkeztek, s az ő ügyük – amennyiben ez szeméremsértésként bíróság elé kerülne – még nem évült el.

(Blikk)

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
A francba, bocsánatot kért a tapizós és perverz ember. A hírnév meg sehol, hát ez a szívás. Tényleg bíróságra kell menni, hívni a többieket is és elégtétel vétetik. Vagy akkor nem lehet tovább habosítani? Hogy mire ment ki e késői bejelentés, majd megtudjuk, ha eljön az ideje.
Equus1
@nezelodo: "A francba, bocsánatot kért a tapizós és perverz ember."... Ott voltál, h tényként állítod? A bocsánatkérésben nem szerepel, h elismerne bármit is.
Equus1
@BALKÁN KOBRA: telt ház mellett megy a 900. előadás
nezelodo
@Equus1: Én sem voltam ott, bár én nem szoktam bocsánatot kérni azért amit nem követtem el. Attól tartok még a bíróság sem tudná eldönteni igaz-e, csak ők tudhatják mi történt, akik állítólag jelen voltak, de napok óta nyomják szakmányban a hölgy megszólalásait, arról, hogy mit tett vele, akárcsak a nemzetvezető a Vona nemi eltévelyedésének vádját a parlamentben. Ez ellen nehéz védekezni, de ha rágalom is, valami megragad belőle a fejekben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.