Közérdekű adatigénylést adott be Szél Bernadett a kormánynak, most válaszoltak neki.

Még szeptemberben fordult a kormányhoz Szél Bernadett azzal kérdéssel, mi is az a Soros-terv. Mint arról a Propeller beszámolt, Navracsics Tibor szerint nincs ilyen, a miniszterelnök szerint épp azért agyafúrt, mert Navracsics sem tud róla, Kovács András Péter meg paródiában foglalta össze, miről van szó.

Nála azért komolyabban vette a feladatot a Kormányzati Tájékoztatási Központ, amely egy közzétett pdf-fel válaszolt az LMP miniszerelnök-jelöltjének. Persze a bevezetőben azt írták, a postán kiküldött nemzeti konzultációról is kiderül, miről beszélnek.

Ezt a választ adta a kormány Szél Bernadettnek a Soros-tervről

Fotó és nyitókép: MTI/Komka Péter

Íme a válaszok:

1 millió bevándorló Európába telepítése évente

A milliárdos javaslata szerint „az előre látható jövőben az Európai Uniónak be kell fogadnia legalább egymillió menedékkérőt évente.

Állandó, kötelező, és felső létszámkorlát nélküli eljárás a bevándorlók szétosztására

Soros György az alábbiakat írta a bevándorlók szétosztásáról: „ha ez nem lesz egy állandó és kötelező eleme a közös uniós menekültügyi rendszernek, akkor az össze fog omlani.

A határzárak lebontása

Ezzel kapcsolatban a milliárdos kijelentette, hogy „a mi tervünknek a bevándorlók védelme a célja, és a nemzeti határok jelentik az akadályt.” 

Az NGO-k legyenek a bevándorlás szponzorai

Soros szerint, „hogy több mint egymillió menekültet és bevándorlót be tudjon fogadni évente, az EU-nak mobilizálnia kell a magánszférát – az NGO-kat, egyházi csoportokat és az üzleti világot – , hogy szponzorként lépjen fel.”

Pénzügyi támogatás a bevándorlóknak…

A milliárdos terve alapján „az EU-nak biztosítania kellene menedékkérőnként évi 15 ezer eurót az első két évben, hogy fedezze a szállást, az egészségügyi ellátást, az oktatási költségeket – és hogy a menekültek befogadását vonzóbbá tegye a tagállamoknak.”

 …a meglévő uniós források csökkentésével

Soros tavaly június 30-án Brüsszelben azt javasolta, hogy az EU a migrációs válság megoldása érdekében csökkentse a mezőgazdasági és kohéziós uniós kiadásokat.

(kormany.hu)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@justhpeter: - csak úgy, hogy ők csinálták a közvéleménykutatást! :D :D :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
@nyanya001: - és béla ezt tagadja, hogy a szélike nem a dakota szekerét tolja..., röhej!
verőce21
Nemrégen hosszabb időt töltöttem Svájcban. Részben üzleti kötelezettségek, részben magáncélú úton voltam. Az elején a genfi repülőtér közelében laktam, de a francia oldalon béreltem lakást, ott olcsóbbak a díjak. De több nagyvárost is bejártam ott. Nappal még elmegy a közlekedés és a biztonság, de este 6 után már senkinek nem ajánlom a városnézést. Tele van minden utcaszeglet négerekkel. Egymásnak kiabálnak át az utca túloldalára, randalíroznak, érzik, hogy teljesen uralják a helyzetet. Fehér embert alig látni.

Ezt csak azért írom le, mert teljesen egyetértek a fenti beíróval: "Szél Bernadettnek el kellene utaznia Európa nagyvárosaiba, de elég ha a szomszédba Bécsbe, vagy Linzbe megy egy kis tanulmányútra, hogy személyesen tájékozódjon az európai migránshelyzetröl. Nappal sem idilli a hangulat, de nem ajánlanék neki esti városnézést, mert senki sem garantálja a biztonságát."
telegdilaci
@Desischado: A soros terv csak az Orbán agyszüleménye hogy egyen neki állandóan egy ellenség kép amit a hibbant,tudatlan irányítható szavazóbázist,össze tartsa! ENNYI!
nyanya001
@anka: Szegény Béla :)
Szegény Magyarország !
kokopelli
@szép új világ: Bécsben még a konflislovak is sztrájkolnak,mert a migrik
megeszik őket fényes nappal! ;--)))))...mesemondó?..fizetett hazug !!
...a Soros-alapítvány szállítja a fűszert a lakomához !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.