Közérdekű adatigénylést adott be Szél Bernadett a kormánynak, most válaszoltak neki.

Még szeptemberben fordult a kormányhoz Szél Bernadett azzal kérdéssel, mi is az a Soros-terv. Mint arról a Propeller beszámolt, Navracsics Tibor szerint nincs ilyen, a miniszterelnök szerint épp azért agyafúrt, mert Navracsics sem tud róla, Kovács András Péter meg paródiában foglalta össze, miről van szó.

Nála azért komolyabban vette a feladatot a Kormányzati Tájékoztatási Központ, amely egy közzétett pdf-fel válaszolt az LMP miniszerelnök-jelöltjének. Persze a bevezetőben azt írták, a postán kiküldött nemzeti konzultációról is kiderül, miről beszélnek.

Ezt a választ adta a kormány Szél Bernadettnek a Soros-tervről

Fotó és nyitókép: MTI/Komka Péter

Íme a válaszok:

1 millió bevándorló Európába telepítése évente

A milliárdos javaslata szerint „az előre látható jövőben az Európai Uniónak be kell fogadnia legalább egymillió menedékkérőt évente.

Állandó, kötelező, és felső létszámkorlát nélküli eljárás a bevándorlók szétosztására

Soros György az alábbiakat írta a bevándorlók szétosztásáról: „ha ez nem lesz egy állandó és kötelező eleme a közös uniós menekültügyi rendszernek, akkor az össze fog omlani.

A határzárak lebontása

Ezzel kapcsolatban a milliárdos kijelentette, hogy „a mi tervünknek a bevándorlók védelme a célja, és a nemzeti határok jelentik az akadályt.” 

Az NGO-k legyenek a bevándorlás szponzorai

Soros szerint, „hogy több mint egymillió menekültet és bevándorlót be tudjon fogadni évente, az EU-nak mobilizálnia kell a magánszférát – az NGO-kat, egyházi csoportokat és az üzleti világot – , hogy szponzorként lépjen fel.”

Pénzügyi támogatás a bevándorlóknak…

A milliárdos terve alapján „az EU-nak biztosítania kellene menedékkérőnként évi 15 ezer eurót az első két évben, hogy fedezze a szállást, az egészségügyi ellátást, az oktatási költségeket – és hogy a menekültek befogadását vonzóbbá tegye a tagállamoknak.”

 …a meglévő uniós források csökkentésével

Soros tavaly június 30-án Brüsszelben azt javasolta, hogy az EU a migrációs válság megoldása érdekében csökkentse a mezőgazdasági és kohéziós uniós kiadásokat.

(kormany.hu)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@justhpeter: - csak úgy, hogy ők csinálták a közvéleménykutatást! :D :D :D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vladimir putin
De most akkor melyik a nagyobb bunkó-maffiózóköcsögparaszt félázsiai cigányellenes?
A Gülen, vagy a Soros?
Nem tudom eldönteni.
advocat
Nem értem. Ha Navracsics ott van és nem tud róla, akkor én honnan tudhatnám. Vagy a magyar felderítés ilyen jó, hogy itthon igen? Akkor miért mondták, hogy nincs. Valaki etet valakit. És ezt az ország fele - vagy többen - be is veszik.
justhpeter
Ha a jelek szerint a többség nem nyeli be, akkor hogyan nőtt a fideSS népszerűsége ?
lusta
Hát azért az nem semmi, hogy ennyire hülyének néznek mindenkit. Pl. ˝A fenti tények
világosan alátámasztják a Soros-terv létezését...˝. Továbbra sem tudjuk, hol a Soros-terv, mert arról semmilyen válasz nincs.
Mellesleg évszázadokon át a tények alátámasztották, hogy a Föld lapos.
anka
@justhpeter: - csak úgy, hogy ők csinálták a közvéleménykutatást! :D :D :D
RonaGyuri
Hogy is van ez?

A mocskos jogászkodás új szintet lépett

Hát mit mondjak az, ahogy a derék orogi.hu tálalja „A kormány elmagyarázta a Soros-tervet Szél Bernadettnek” a dolgot már magában sem semmi. S nem csak azért, mert az egyébként is elkééeiszőe4n bornírt és pofátlanul hazug hablatyra még rá is tettek egy lapáttal. Hanem „történelmi” tényekkel is van gond.
Ki ne emlékezne arra az (egyik) esetre mikor népünk szemefénye elítéltette az ÉS folyóiratot. A dologban van némi pikantéria azzal, hogy hitelt-érdemlő jogász körökből származó infó szerint a derék Szakasits unoka ötlete volt az indoklás! =))
Az elmarasztalás indoka az volt, hogy hiába volt a kezükben egy dokumentum a jelenlévők aláírásával hitelesítve, mely a közgyűlési jegyzőkönyv címet viselte, ettől még jogsértő volt közgyűlésről beszélni.
Az EU-ban és az EP-ben még csak egy ócska sajt-cetlit sem lehet találni Soros-terv címmel! =))
Desischado
Maga orbán ismerte be, hogy nincs is soros terv. Nekem ez már magas, ezeket az agymenéseket már nem tudom követni. Most akkor kinek higgyünk?
anka
@nyanya001: - és béla ezt tagadja, hogy a szélike nem a dakota szekerét tolja..., röhej!
verőce21
Nemrégen hosszabb időt töltöttem Svájcban. Részben üzleti kötelezettségek, részben magáncélú úton voltam. Az elején a genfi repülőtér közelében laktam, de a francia oldalon béreltem lakást, ott olcsóbbak a díjak. De több nagyvárost is bejártam ott. Nappal még elmegy a közlekedés és a biztonság, de este 6 után már senkinek nem ajánlom a városnézést. Tele van minden utcaszeglet négerekkel. Egymásnak kiabálnak át az utca túloldalára, randalíroznak, érzik, hogy teljesen uralják a helyzetet. Fehér embert alig látni.

Ezt csak azért írom le, mert teljesen egyetértek a fenti beíróval: "Szél Bernadettnek el kellene utaznia Európa nagyvárosaiba, de elég ha a szomszédba Bécsbe, vagy Linzbe megy egy kis tanulmányútra, hogy személyesen tájékozódjon az európai migránshelyzetröl. Nappal sem idilli a hangulat, de nem ajánlanék neki esti városnézést, mert senki sem garantálja a biztonságát."
telegdilaci
@Desischado: A soros terv csak az Orbán agyszüleménye hogy egyen neki állandóan egy ellenség kép amit a hibbant,tudatlan irányítható szavazóbázist,össze tartsa! ENNYI!
nyanya001
@anka: Szegény Béla :)
Szegény Magyarország !
kokopelli
@szép új világ: Bécsben még a konflislovak is sztrájkolnak,mert a migrik
megeszik őket fényes nappal! ;--)))))...mesemondó?..fizetett hazug !!
...a Soros-alapítvány szállítja a fűszert a lakomához !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.