A nyilvánosság teljes kizárásával tartja kongresszusát Szolnokon a városi sportcsarnokban a Lungo Drom. A kongresszus kis túlzással olyan biztonsági intézkedések mellett zajlik, mintha az amerikai elnök látogatott volna a városba – számolt be helyszíni tudósítónk. A sportcsarnokot körben elkerítették szalaggal. A bejáratoknál több tucat biztonsági őr tartózkodik. Farkas Flórián nem nyilatkozott a sajtónak, egyből az épületbe sietett. Farkast délután várhatóan megerősíti elnöki pozíciójában a kongresszus. Az ülésen Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere is részt vesz.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Na ezt a pofátlanságot hogy tűrik? Már rég a sitten lenne a helye,nem hogy védelmet kapjon.Bűnügyi eljárás folyik ellene és még megszavazzák a további ámokfutását is.A pofám leszakad. Ebben az országban már tényleg mindent meglehet tenni. Még,hogy nem nyalják a seggüket a cigóknak. Azokat sem értem,mert az Ő pénzüket lopta el Flarkas a saját vírük csapta be őket,de nem,hogy már rég felgyújtották volna a házát.Csak a magyar tanár emberrel van nagy pofájuk,vele tudnak erőt demonstrálni és agyon verni,mert az egyik értelmi fogyatékos purdé a kocsija elé szaladt.Semmi kár nem érte őket,ráadásul a kiscsaj is életben maradt,szaporítva a jövő főállású anyáit. basszátok már fejbe ezt a tolvaj törpét.
justhpeter
Ez az utolsó alkalom, hogy Orbán megkísérelje magáról lemosni Farkas Flóriánt. Minden további tolvajlása az ő számláján is megjelenik bűnpártolás vádponttal.
nevemnick
@justhpeter: gondolod, hogy zorbánt érdekli ez kis izé? Dehogy. Szép lassan kizsigereli, az elspájzolt maradék lóvét is kiszedik belőle, oszt majd '18 után, ha nem sikerült a választás számukra, akkor a következő kurmány meg csináljon vele amit akar.
Klubtag
Ez mindent elmond a jelen kormányzat morális állapotáról. Mintha kifejezetten keresnék a gané emberek barátságát, társaságát, támogatását - belföldön és külföldön egyaránt. Valószínűleg könnyebben tesznek szert ilyenekre, mint egy kicsit is normálisabbakra.
Klubtag
@Horizont: ...ez így pontos...hasonló a hasonlónak örül...összenő, ami összetartozik...és egyéb ilyen népi bölcsesség a bűnbandák összetartozásának megértéséhez...
dr. prédikátor
Dik mán, a balga páter meg a boxos flóri!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.