Áll a bál a fideszesek körül. Úgy tűnik, most már tényleg mindenki megőrült… Pár hete hátom kormánypárti képviselő randalírozott s vandálkodott Vácon – írja az Átlátszó. A FIDESZ-KDNP-s politikusok ittasan egy éjszaka is nyitvatartó bolt alkalmazottjával kötekedtekk, ráadásul kukákat döntöttek fel s közlekedési táblákat téptek ki a helyükről. A vandálokkal szemben a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanújával indítottak nyomozást. Elsőként egy váci lap, a vacivilag.hu számolt be a randalírozásról, ahol azt írták, egyelőre nem tudni, pontosan mely képviselők randalíroztak. Ezután a Vácért Lokálpatrióta Egyesület elnevezésű Facebook-csoportban kitették a feltételezett elkövetők nevét. A helyi Fidesz-KDNP szervezete a nyomozás végéig nem foglalkozik az esettel, csak ha a rendőrség bizonyítja a képviselők bűnösségét – nyilatkozták a Átlászónak.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Fityesznyik módra

egyébként is csak effektív tettekre váltották azt, amit verbálisan szoktak csinálni

Az atlatszo.hu számolt be róla, hogy „Vácot a deákvári városrész legszebb parkja, mára teljesen leromlott állapotot mutat. Csikkek a játszótéren, alkoholisták dorbézolnak fényes nappal.” és hogy „kormánypárti önkormányzati képviselők randalíroztak Vácon”.
A dolog pikantériája, hogy a nyomozás úgy folyik, hogy közben ők maradtak aktív képviselők, lévén sem az önkormányzat sem pedig „Amíg az eljárás le nem zajlik, a Fidesz-KDNP váci szervezete nem foglalkozik a történtekkel ”!
Jozefina
Így provokálják a fidesz-kdnp által előre megjósolt zavargásokat!!!??
justhpeter
A fideSS-kdnp pártszövetség önellátó mindenben. A zavargókat is ők adják, a zavargások megállapítását is a fideSS-kdnp rendőrsége teszi meg és vádat is a fideSS-kdnp főügyésze emel majd.
tudode
Óh!
Ahhoz képest ez "csak" egy gyermekcsíny, ami nem nagyon publikus, hogy
.
----- Gyilkossági ügyben ítélték el a Fidesz volt dunaújvárosi képviselőjét
24.hu/belfold/2017/10/27/gyilkossagi-ugyben-iteltek-el-a-fidesz-volt-dunaujvarosi-kepviselojet/
.
Oszt volt olyan történet is, hogy a rendőrségi autóban tért örök álomra valaki, aztán volt olyan is, hogy szombaton aláírta a Welt-2000
Klubtag
Több, mint 10 éve (2006. óta) nem tudják igazán levezetni primitív dühüket. Az Orbán "sport-koncepciója" kevés a folyamatosan felpiszkált és halmozódó gyűlölethormonjaik levezetésére.
Ez látszik a különböző online "szorítókban" tapasztalható tobzódásukon is.
tudode
@tudode: .
A Welt-2000 halálának linkje, amely nem gyerekes csíny áldozata, és a többi sem, akik talányos módon vesztették életüket az 2000. évi olajbotrány környékén!!!
.
----- Szombaton aláírta, amit soha nem akart, másnap meghalt a pályázati szoftver volt jogtulajdonosa
444.hu/2014/03/03/meghalt-a-welt-2000-alapitoja
.
Jobban teszi, akinek van hozzá affinitása, ha ÁTTÉR A FIDESZ HITRE, mert különben aszongyák, aki NEM FIDESZES, AZ NEM IS MAGYAR!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.