„Demagóg dolog, hogy a vagyonnyilatkozatokkal próbáljuk hergelni az embereket”, mondta szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóján Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető miniszter véleményét azután kérdezték, hogy a Nemzeti Választási Bizottság döntésével szembemenve a Kúria hitelesítette azt a népszavazási kérdést, ami azt célozta, hogy rendszeresen vessék össze a vagyonnyilatkozatokban szereplő adatok helytállóságát a hatósági nyilvántartásokkal. Lázár bámulatos gondolatmenet után arra jutott, hogy a vagyonnyilatkozatokról a képviselőknek kell dönteni. Mert nem kérdés, hogy mi lenne az eredménye egy esetleges népszavazásnak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tudjuk! Aki egy milliárdot felejt el bevallani, az buksi simogatást kap, aki 260 milliót, azt bíróság elé citálják!
A "táguló lakás", a máshonnan kapott jövedelem be nem vallása az természetes, ha kormány hű egyénről van szó, ellenkező esetben ennél kevesebbért fegyház büntetés jár.
anka
@Nessy: - na igen a tágulólakás'..., rugalmas gumiból van! - de a gumi az vissza is ugrik...:D
- mehetnek a börtönbe vagy a viccosztályra! :D
csipetke
A fideszesek vagyonnyilatkozata egy komédia.Főleg,amint megmagyarázzák,hogy azt a néhányszáz milliócskát,vagy volt valamelyiknek 1 milliárd is,amit elfelejtett beírni.Azt mondja Lázár,hogy nem kétséges,hogy mi lenne a népszavazás eredménye?Akkor miért nem hozzák meg azt a határozatot,vagy törvényt maguktól,hogy ne legyen szükség népszavazásra?Amit ezek csinálnak,az egyenesen bicskanyitogató...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.