Az emberi erőforrások minisztere nagyra értékeli a Lungo Drom munkáját, mert a szervezet mindig szót emelt a magyarországi cigányságért és képviselte őket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
"Hogy a tetves ég nem szakad már rá erre a szájbatekert, rommá erőszakolt, csupaszra lopott idióta barom országra. Esküszöm, ezt is csak velünk lehet megcsinálni. A másfél milliárd forintot eltüntető, a Híd a tökömtudjahová programot szétlopó, hónapokig bujkáló cigányság szégyene továbbra is a másik geci – már a miniszterek elnökéről beszélek – teljes védelmét élvezi. Mert a Fidesznek kell a cigányok szavazata és úgy gondolják, ezt Farkas Flórián tudja szállítani nekik. Ez kőkeményen erről szól, semmi másról. Minden és mindenki más le van szarva. Ha Farkas tudja hozni a szavazatokat, akkor nyugodtan lophat, ami a seggén kifér, szétrabolhatja a cigányság munkához juttatására szánt pénzt.

Sőt, még Balog Zoltán fasztudjamilyen miniszter is odacsámpázik és kenetteljes vigyorral pózol ehhez a gyalázathoz. És ezt még bele is tolják a pofánkba. Ha van valami, ami egyszerre vérforraló és megalázó, akkor ez biztosan az. Olyannyira, hogy az én pofámon ég a bőr, amiért ez előfordulhat abban az országban, amelynek én is polgára vagyok. A rohadt életbe, abba!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@Nessy: Csak azért mert nem tudnak erről az ügyről, de ha tudnák,hogy mennyi pénzt kaptak volna ha nem tünteti el a flóri előlük akkor nem hinném.
elnyomott
Nem hiába tapsolta el a milliárdot, meglett a jutalom.
Csak a Soros-bérencek irigylik, a többiek megelégedetten nyugtázhatják, hogy a hatalom, az illiberalizmus a helyén és uralkodik.
kissé felnőttem
balog meg a valóság az kb Kopernikuszi távolság (csillagászati ) de hol a jog a törvény amelyik pelenkázza?
Hellcat
1.6 milliárd...200 ezres fizetéssel 666 év megkeresni ennyi pénzt...ezek meg kibaszták az ablakon.
quadrocopter
Ez egy kész röhej! A buta cigány elb*-szott 1.6 milliárd közpénzt, a mocskos, szutyok tetvek meg pártolják és felemelik!
Polt, már csak ezért a sunyi félrenézésért megérdemli a kendert!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.