Seregélyesen nyílt titok, miszerint a Orbán Viktor miniszterelnök veje viheti tovább a 2017. januárjában meghalt Gaith Pharaon üzleti terveit a helyi Zichy–Hadik-kastéllyal kapcsolatban. A szaúdi állampolgárságú üzletember (akit az FBI terrorfinanszírozás gyanúja miatt körözött) valószínűleg luxus vadászkastély-hotellé akarta fejleszteni az ingatlant. Erre utal a lap szerint legalábbis, hogy a kastélyt birtokló Pharaon-Alpha Kft. 2024-ig az egész Unióban levédette a francia Le Palais de Chasse (vagyis vadászkastély) nevet. A lap szerint Seregélyesen mindenki úgy tudja, hogy a kastélyt Tiborcz István készül megvenni, és hasonló tervei vannak az épülettel. A kastélyhoz egyébként védett park, horgásztó és egy patak is tartozik. Vannak, akik a miniszterelnök környezetének kastélyvásárlásaival magyarázzák azt a törvénymódosítást, ami 2017-től lehetővé teszi a kastélyfelújítások költségeinek leírását a társaságiadó-alapból több, mint 30 milliárd forint összegig - írja a 444.hu. A...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Sem stadionokból, sem milliárdok ezreiből, sem tokaji szőlő birtokokból, sem a Balatonból, sem a gáz iparból, sem a földbirtokokból, sem semmiből, sem a kastélyok százaiból, semmiből sem elég...! Plusz bankok, energiaszektor, most jön majd az orvosi műszergyártás piaca, turizmus, szállodaipar, földek, szőlő, Balaton, stb. stb. Ja! Az alkoholpiac még hátra van!! De jó!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Sem stadionokból, sem milliárdok ezreiből, sem tokaji szőlő birtokokból, sem a Balatonból, sem a gáz iparból, sem a földbirtokokból, sem semmiből, sem a kastélyok százaiból, semmiből sem elég...! Plusz bankok, energiaszektor, most jön majd az orvosi műszergyártás piaca, turizmus, szállodaipar, földek, szőlő, Balaton, stb. stb. Ja! Az alkoholpiac még hátra van!! De jó!!
RonaGyuri
Áder pecázni, Semjén és Lázár vadászni fog, de mit tesz a kedves papa? =))
Edmond Dantes
Neki lennék,én egy luxus magánbörtönt építenék a verejtékkel megszolgált vagyonomból,azt az állam ugyanis jó pénzért igénybe veszi.Gondolnia kellene a jövőjére,ha nem akar Sopronkőhidára kerülni,ahova való.
Eriksson
Akármit is harácsol össze szép hazánk területén, az mind itt marad őutána is.
A haza kirablása az, amikor megtermelt hasznot, javakat, határon kívülre visznek.
Nessy
@Eriksson: Csak nagyon nem mindegy, ki lesz a későbbiekben is a tulajdonos!
nyanya001
Kié is lehetne másé ?
Az ország 3/4 része már a csuti csüngőhasúé !
De remélem eljön egyszer egy olyan kormány aki ezt a rohadt poshadt
tolvaj bandát és az összes hozzáköthető gané életfogytiglant kap a teljes vagyonelkobzás mellet !
Eriksson
@Nessy: A mienk nem lesz semmiképpen. Akkor meg nem mindegy? Vagy az új tulajdonost is szidni fogjuk?
Eriksson
@nyanya001: És kié lesz az elkobzott vagyon? Egy másik harácsolóé.
Eladott Ország
Ezektől a szarháziaktól a valódi rendszerváltás után mindent el kell venni és a megérdemelt helyre, börtönbe kell küldeni őket. Gátlástalan rohadt parazita banda.
Eladott Ország
@RonaGyuri: A kedves papa számolja a lóvét.
nusika
...én kíváncsi lennék, hogy mi volt a tét, hogy ezt az "úriember"-t beengedték kis hazánkba és védelmébe vették és érdekes még a kastélyvásárlás is!!! ...kié lesz az Orbán ház melletti bírtok?...naaaaaaaaa ez is érdekes lesz!!!
Yoda69
Akkor megerte orbannak a terroristakkal uzletelni.
bakegya
Magyarország imádott vicctora és tiborcz pityu soros terve ismét valóra váltva-A JÓ ARABOT KÍVÁNCSI LENNÉK KI UTÁLHATTA ÁT ÉS HOGYAN A MÁSVILÁGRA,mint ahogyan a VÁRAI ANDRÁS MEGGYILKOLÓJA SE LETT MÉG NEVESÍTVE!!!
Oltári MILYEN MOCSKOS TERRORBAN TART MINKET EZ AZ ORBÁN FAMILIA!-EZEKNEK MINDEN KELL???
Hellcat
És közben ez a patkány geci mondogatja, hogy ne jöjjön a menekült mert lehet köztük terrorista, miközben a családja ilyen Pharaonfélékkel üzletel.
RonaGyuri
@Eladott Ország: gondolod, hogy az megy neki???
quadrocopter
Ezt a henye kese gyereket is csak oda kéne rugdosni egy szalag mellé, hogy legalább végignézze, hogyan dolgoznak mások, amíg saját lábon álldogál!
RonaGyuri
@Eladott Ország: hogy mi ragadt rá azt nem írom le, mert nem illik képernyőre! =))
CsipkeRózsa
Gaith Pharaon eleve azért vásárolta meg a kastélyt, hogy az Orbán családé lehessen. Ez volt a hálakastély.
CsipkeRózsa
@Manhattan: Orbán, mint leendő tulajdonos ma is avatott egy gyárat, Mészáros Lörincnél.
1magyar
Sokan meg havi 28, 47 ezerből élnek, ezek meg szarják el a pénzt.
bakegya
@quadrocopter: ennek a pityunak,még az is munka hogy egyik lábáról a másikra áll-ü maga mondta!-a falopása is el lett hallgatva!!!
nusika
@CsipkeRózsa: ...erre gondoltam én is!!! Ingyen semmi ... lásd letelepedési kötvények...
tudode
"Szerencsétlen", v. szerencsés papinak van miről ELTERELNIE a társadalom figyelmét.
.
Nem csak az ORSZÁGGAL KELL bibelődnie, a mai plenáris ülésen az egyik honatya FARKAS FLÓRIVAL kapcsolatban tett fel kérdést, amelyre azt a "választ" adta, hogy

--- KÉRJEN BOCSÁNATOS a "Flóritól",

mert őt "is" valamilyen olyan VÉDELEM védi, amely következtében KEDVES MINDANNYIUK, köztük a FLÓRI is védve van BÁRMI kisebb, nagyobb CSÍNYTEVÉS számonkérésével szemben!!! Jól lekefélte a képviselőtt!!!
.
A vő gazdagodása dióhéjban:
.
hvg.hu/cimke/Tiborcz%20Istv%C3%A1n
.
Tiszteletreméltó család???
tudode
@tudode: .
Jav.
.
(...)
--- KÉRJEN BOCSÁNATOT a "Flóritól",
Eladott Ország
Tiborcz István felbukkant a sűrű homályból. Érthető, hiszen egyre közelebb a választás, kell az
emberarcú politikus portréja. Nem lennék megdöbbenve, ha hamarosan olvashatnánk Lévai
Anikóról is egy nagyobb terjedelmű alkotást és megtudhatnánk belőle, hogy hogyan készíti a
buggyantott tojást, mi a kedvenc mosogatószere és akár néhány spontán fotó is születne arról,
ahogy a "zura" zokniját stoppolja gyertyafény mellett. El tudok még képzelni egy gazdagon illusztrált kétoldalast Ráhelről, ahogy a miniszterelnöki unoka fenekét kenegeti Orbán Viktor édesanyjától kapott (természetesen saját készítésű) körömvirág kenőccsel. Tudatosítani kell a választópolgárokkal, hogy a hatalom csúcsán lévők sem mások, mint Mari néni Lucfalván. Orbán Viktor egyszerű ember, egy közülünk. A családja is olyan, mint bárki más családja, legfeljebb picit ügyesebbek, de az csak a tehetségtől van, szó sincs korrupcióról.
bakegya
@Eladott Ország:el néztem a minap a József -nádor teret!Sehol, egy se a gyönyörű fákból,egy gödör tátong az égre-ezt is ez a gané banda intézte,mint megannyi oxigán pótló kinyírva ország szerte.A lévai újra maga mellé vette a besúgó nagykövetőjétÚJRA EGYPÁRT ALKOTVA JÓ SZOLGÁLATBAN-jön a választás kell a propaganda a büdös bandának,igazad van.
bakegya
PITYUKA -engem már többszörösen meglophatott a kedves vicctor papa,de mégis az az ÚJRALOPOTT 500 ÉV ZAVAR AMIT BEHARANGOZOTT EMBERTELEN FORRÁSBÓLA MINAP-BALOGH PÁTERREL AZ OLDALÁN!!!
Milyen jogon-...b meg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.