Meg kell védeni Magyarországot és Európát, a migráció ugyanis úgy megváltoztathatja a kontinenst, hogy harminc év múlva lehet, hogy rá sem ismerünk – hangoztatta a megyei jogú várososok fejlesztéséért felelős miniszter hétfőn Szegeden.

Kósa Lajos szerint a bevándorlók tönkreteszik az egészségügyet és a szociális rendszert
Fotó: Illyés Tibor/MTI

"Azt szeretnénk", ha Magyarország magyar maradna

- mondta Kósa Lajos a nemzeti konzultációról rendezett országos fórumsorozat egyik szegedi állomásán.

A Fidesz-KDNP meggyőződése, hogy nem Európába kell hozni a bajt, a problémákat ott kell megoldani, ahol keletkeznek. A kibocsátó országokban – Ázsiában, a Közel-Keleten, Észak-Afrikában – mintegy 1,5 milliárd ember él, a lakosság becslések szerint 2050-re 2,5 milliárdra nő. A migránsok 90 százaléka gazdasági bevándorló, a jobb élet reményében indul el – hangsúlyozta a miniszter.

Kósa Lajos úgy vélte, a befogadás politikája nem vezethet eredményre, ha a kibocsátó országokban nem javulnak az életkörülmények, még 100 millió ember betelepítése sem hozna érdemi változást.

A bevándorlók tömege viszont tönkretenné az európai nyugdíj-, egészségügyi, szociális rendszert

- tette hozzá.

A politikus emlékeztetett arra, hogy Magyarország volt az első, amelyik kimondta: meg kell védenünk magunkat. 2015-től kezdve óriásit változott az európai polgárok véleménye, de ez nem befolyásolta a brüsszeli bürokraták álláspontját. Még mindig úgy látják, a bevándorlás nem veszély, hanem lehetőség Európa számára – mondta a miniszter.

Az érkezők többsége fiatal felnőtt férfi, európai értelemben vett szakképzettségük nincs, 40 százalékuk a saját anyanyelvén is analfabéta. Integrációjuk az európai kultúrába reménytelen. Beilleszkedésük még a pozitív német vélemények szerint is legalább 15 éves folyamat lenne – tudatta a politikus, aki szerint a muszlim és az európai kultúra közötti szakadék olyan nagy, hogy áthidalására 15 év biztosan nem elég, de lehet, hogy száz esztendő sem.

A migráció a terrorveszélyt és a közbiztonság romlását hozta magával – mondta Kósa Lajos.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nektek köszönhetően mi már rá sem ismerünk az országunkra te mocskos féreg!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Nektek köszönhetően mi már rá sem ismerünk az országunkra te mocskos féreg!
lusta
Akkó mér egy migráncsot választottak foci kapitánynak?
Nessy
Ezt az egészségügyet és szociális ellátást már nehéz tönkretenni! Migránsok nélkül is sikerült pártunknak és kormányunknak pár év alatt padlóra küldeni!Koldusok, nyomorgók, bűnözők vannak ma is!
Nincs olyan elmebeteg migráns, aki itt letáborozna.
Azért talán szólhatnátok azoknak, akik a földdel tették és teszik egyenlővé az emlitett országokat, pár agyament, hataloméhes vezető miatt! Azokat csak a támaszpontjaik, a kikötőik,az olajkútjaik érdeklik!
A kémeknek, a terroristákat irányítóknak, mi magunk nyitunk kaput jó pénzért Európába.
Hellcat
Ez a fidesz féle másra kenni a szart ez annyira felháborító bazdmeg...
Desischado
Szociális rendszer?! Már rég tönkrevágtátok, mocskos férgek!
human
Hmmm. Ezek szerint romlani fog az ország helyzete és a migránsokra kenik.
szaboria1
Kosa lala már megint beszívott. Lala kevesebb tütüt igyál.
nezelodo
"A bevándorlók tömege viszont tönkretenné az európai nyugdíj-, egészségügyi, szociális rendszert"
Lala, ti olyan fürgék voltatok, hogy a dakota gazdádnak ez volt az első, legfontosabb teendője, miután ellopta a MANYUP-ot, simán, mint a Lasztovicza a Kolontárnak szánt egy Dr. Flóri egységnyi telefonos segélypénzt.
Dr plágium
Milyen szociális rendszert? Milyen egészségügyet? Romokban van mindkettó,...Azt bizony már tönkretette az éppen aktuális kormány.
justhpeter
@nezelodo: @Dr plágium: Azt gondolom, precízen megválaszoltátok. Mert erről van szó. Nincs az a bevándorló. aki itt szeretne letelepedni és a pár száz akasztani való Orbán-bérenc által lerabolt egészségügyi ellátást élvezni. Még az általuk pénzért beengedettek is menekülnek innen, nekik is csak az Unióba jutás a fontos.
Levendula
Annyira tönkre fogják tenni, hogy a sürgősségin már nem csak órákat, hanem napokat kell várni az ellátásra???
csipetke
Anyám!Ez az ember milyen hülye!Vagy Marslakó?Sajnos ezek,vagy a hozzátartozójuk ha megbetegszik,nyilván nem a sarki renedlőbe szaladnak le 2 levél gyógyszert íratni,hanem VIP ellátás jár nekik a Honvéd külön-részlegében,vagy,miután általunk szétkeresték az agyukat,bármelyik magánrendelőt/kórházat megengedhetik maguknak.
dr. prédikátor
Kupak lala, mr 20%! nem a migráncsok tették tönkre az országot az eGecik vagytok!!4lmult időszakban hanem ti!!! Ti loptátok el a fiatalok és az Magyarok jövőjét!!!
nezelodo
Jaj kedves kupakos, majdnem megfeledkeztem a nulladik másodpercben végrehajtott dicső tettetekről a forintbedöntésről! Hogy is váltották utána a párt eurómillióit forintra?
nevemnick
Ez már előszele annak, hogy kiderüljön: a narancsos oligarchák "kényszerű" vagyonfelhalmozásának, valamint a nép tökének megszorongatása a hátterében a migráncs, tenorista bandák állnak...
Hellcat
"Végül is a Julikának szép halála volt...nem a migránsok ölték meg amitől annyira rettegett, hanem belehalt egy egyszerű kórházi fertőzésbe"
Magyarország 2017
quadrocopter
Kósa-Debil arra riadt, hogy elvárások vannak vele szemben!
silber13
@szaboria1: Nem szívott ez be, Lala eredendően hülye! OOlyan durbincs-szerű niemand!
Zeta
Az egészségügyet tönkretenni?
Nektek nem kellett volna Baloghra bízni.
Nessy
@Zeta: Ő volt a jelöltek közt a leginkább hozzá nem értő, akinek politikai tisztán látását nem homályosította el semmiféle értelem!
Zeta
És még a rózsafűzért be sem vetették.
Dr plágium
@Edmond Dantes: Mi lenne? Majd felkapaszkodnak rá a migránsok és vonat meg sem áll Afganisztánig :)
Kookas
lala ami nincs azt hogy lehet tönkre tenni?
tudode
Ha történelmi ismeretekből "is" olyan zseni a Mr 20%, mint a "kupakolásból", akkor ha feleleveníti az elemiben tanultakat, rájön, hogy
.
- nem lettünk törőkök, ugyan ŐFŐMÉLTÓSÁGA ki tudja kik számára ÓRIÁS MECSETET szándékozott építtetni nem is olyan régen:
.
--- Óriásmecset épül Budapesten és Debrecenben is
vigyazo.blog.hu/2015/05/15/ezt_a_hatalmas_mecsetet_epithetik_budapestre
.
--- A "vezérhangya" miatt sem leszünk FÉLRESIKERÜLT KURUCOK,
.
--- és a többiek, akik ÁTMASÍROZTAK 1000 év alatt az országon, de
.
--- a SAJÁT FIA ügyi, bügyi, kaparjkurta BORJÁT még szokni kell.
.
A migráncsok ha akarnának sem lennének képesek az EGÉSZSÉGÜGYÖN, AZ OKTATÁSON, a SZOCIÁLIS RENDSZEREN rontani, mert a SZAVAIVAL ÉLVE mindazt az EU TAGÁLLAMAKÉNT mindent, ill. csak valamennyit tönkre tetegettek ezekért az ALRENDSZEREKÉRT annak érdekében, hogy LEGYEN KÜLÖN LÓVÉJUK ne csak nekik, az országból MENEKÜLŐ ORVOSOKNAK is a MAGÁNRENDELŐ "vegyes" RENDSZERÉVEL!
.
--- Saját tapasztalatom:
Mindegy, hogy melyik funkcióm eltérő működésének rakoncátlankodását szerettem volna megtudni, de az ÁLLAMI eü-ben NEM VOLT TALÁLHATÓ ilyen vizsgálati lehetőség, ezért SZORONGATOTT HELYZETEMRE való tekintettel MAGÁN RENDELŐBEN húszezer Ft-ért mégis volt. 20'-es hetyegés után, szemben ülve a a gyógyítóval.
,
Csupán abban maradtunk, hogy VAN LEHETŐSÉG ELVÉGEZNI a vizsgálatot az ÁLLAMI EGÉSZSÉGÜGY RENDSZERÉBEN úgy, hogy KÉT ÉJSZAKA, három nap alatt TB-re elvégezhető a vizsgálat!!!.
.
A jó pap is HOLTIG TANUL, köztük én is átlagemberként annyit, hogy a NYUGDÍJAM 1/5-ét elfecséreltem, mert többet erre a HADICSELRE költeni nem áll módomban.
.
Ügyes!
Így tartják itthon az ORVOSOKAT.
Egy kis, nagy humbuk NEM ÁMÍTÁS, "csak" ez valóság!- a tatárdúlást is kihevertük
papa.49
Köszönjük kupaklaja, hoztad a kötelezőt a baromságból ))))))))))))))))))))))))))))))))))
nusika
A bevándorlók tömege viszont tönkretenné az európai nyugdíj-, egészségügyi, szociális rendszert""
Kérdezném, hogy az ukrán nyugdíjasok, akik már kb. 100000 en vannak, mennyit vonnak ki a rendszerből még mindig!! Bajnai elkezdte , de nem tudta véghezvinni ezt a szabályozást. Az érdekesség az, hogy sokkal többet kapnak mind az itteniek! Ez nem migráció???...az egészségügyet is használják!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.