Ahhoz, hogy sokáig élvezhessük a frissen vásárolt kenyér, péksütemény ízét, a megfelelő tárolást kell számára biztosítanunk. Az sem jó, ha túl sok nedvesség éri, ám kiszáradni sem szabad hagyunk. Továbbá a penész is veszélyes ellenség számára, amit szintén okozhat a túl száraz vagy a túl nedves levegő. A műanyag zacskó nem épp nyerő, ha a kenyér vagy egyéb péksütemény tárolásáról van szó. Érdemes beszerezni egy kenyértartót, mert nem csak a „mindennapi” kap benne helyet, de konyhád dísze is lehet. De mégis, milyen a jó kenyértartó? Miért nem jó a műanyag zacskó? Ha például olyan szerencsések vagyunk, hogy finom, ropogós, frissen sült kenyeret tudunk vásárolni, ami még meleg, ha szállításhoz használjuk is, otthon feltétlenül vegyük kis a műanyag zacskóból. Ilyenkor, amikor nincs ideje a polcon kihűlni a kenyérnek, igyekszik mindezt a csomagolásban megtenni. Ám a zacskóból az így keletkező víz nem tud kijutni, és gyorsabb penészedéshez vezet. Hagyd otthon, hogy szépen...

Forrás: profibag.net
Feltöltő: ProfiBag
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.